Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt

De bekende leaker @onleaks heeft een flinke lading aan renders van de Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gedeeld. Het premium design van de Samsung Galaxy S8 komt duidelijk naar voren.

Samsung Galaxy A5 2018 en A7 2018: Infinity Display

Vorige week dook de eerste betrouwbare render van de Samsung Galaxy A5 2018 op. Samsung levert met zijn Galaxy A-serie prima mid-rangers met een prettig prijskaartje af. Volgend jaar worden de toestellen er nog een stuk interessanter op. De Koreaanse techgigant brengt het Infinity Display-design van de Samsung Galaxy S8 namelijk naar zijn mid-rangers. Oftewel: dunne schermranden.

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018 Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

De Galaxy A5 2018 verschool vorige week nog in een hoesje, maar daar is nu verandering in gekomen. De gereputeerde leaker @onleaks heeft nu een flinke hoeveelheid renders van de Samsung Galaxy A5 2018 en de Samsung Galaxy A7 2018 gelekt. Het gaat om 3D-renders op basis van fabrieksbestanden. Het ziet er dus allemaal nog een beetje fake uit, omdat het geen persrenders zijn. Maar qua, design, afmetingen en plaatsing van knoppen hebben we hier hoogstwaarschijnlijk met de real deal te maken.

We zien een bekend design voorbij komen. Precies, de dunne schermranden van de Galaxy S8. Waar Apple je extra laat dokken voor zijn nieuwe design, brengt Samsung zijn Infinity Display dus naar de Galaxy A-serie. Dat ziet er zeer strak uit, al is het jammer dat de schermranden niet gebogen zijn. Maar goed, je kunt niet alles hebben.

Details missen

Oh ja, de LED-flash mist in deze renders, maar die is wel op de uiteindelijke toestellen aanwezig. @onleaks is dat naar eigen zeggen simpelweg vergeten in te voegen. Ach, kan gebeuren. Zo is er nog een detail dat we missen: de geliefde/gehate Bixby-knop. Ziet Samsung toch van het pushen van zijn slimme assistent af, of is de leaker nog een detail vergeten?

Het moge duidelijk zijn dat je dit soort renders met een korrel zout moet nemen. Details missen dus. Toch zal het algemene design zeer dicht bij de waarheid liggen, als het bijvoorbeeld om de schermranden en de vorm van het scherm gaat. In het verleden had @onleaks het keer op keer bij het rechte eind.

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018 Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Onder de motorkap van beide toestellen zit waarschijnlijk de Exynos 7885, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Voeg daar een 5.5-inch Full HD scherm aan toe voor de A5 en een 6-inch Full HD scherm voor de Galaxy A7, en je hebt betaalbare mid-rangers die meer dan capabel genoeg voor vrijwel elke consument zullen zijn. Het is nog te vroeg om de prijskaartjes en releasedata in te schatten, maar hopelijk horen we in januari meer.

Via: MySmartPrice

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Simoni -

  Duur prijskaartje hangende aan de apple ligt wel even anders.wat een onzin om al die samsungs te ‘ verlengen’ maar gaan dan ook minder lang mee dan een apple……

  1. Marco Idsinga -

   Totale nonsense dat iphones langer meegaan. 1 van de vele volksfabels die iphone bezitters koesteren en koste wat het kost in stand houden.

   Mijn broertje heeft een Galaxy S4 die nog werkt als een speer. De Galaxy S5 heeft onlangs nog een udate gehad. Mijn vrouw heeft een Note 5 die als een zonnetje werkt. Nooit 1 probleem mee gehad.

   Mijn ooit iphone 5 trof ik ’s morgen opgebold en total loss aan onder mijn monitor op mijn bureau waar hij de hele nacht heeft gelegen. Werd niet opgeladen niets. Zomaar spontaan net als zoveel iphone’s 8 de laatste tijd.

   De Apple onzin moet maar een keer de wereld uit.

  2. Joep -

   Wat ligt er anders aan de apple? Vergelijk de ipone 8 ‘m met bv. een Galaxy S8.
   Die heeft een veel beter scherm, veel betere batterij, betere fotocamera, IP68, VR ondersteuning, fingerprint, facial en iris scanner, expandable memory om er maar een paar te noemen en hij ziet er 1000 x beter uit dan de antieke iphone 8. Daarbij is de S8 met KNOX veiliger dan de iphone.

   Leg mij eens uit waarom de Galaxy S8 niet de helft duurder zou moeten zijn dan de iphone. Of waarom de iphone 8 meer dan eur 500,- moet kosten?

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters