Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt

De bekende leaker @onleaks heeft een flinke lading aan renders van de Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gedeeld. Het premium design van de Samsung Galaxy S8 komt duidelijk naar voren.

Samsung Galaxy A5 2018 en A7 2018: Infinity Display

Vorige week dook de eerste betrouwbare render van de Samsung Galaxy A5 2018 op. Samsung levert met zijn Galaxy A-serie prima mid-rangers met een prettig prijskaartje af. Volgend jaar worden de toestellen er nog een stuk interessanter op. De Koreaanse techgigant brengt het Infinity Display-design van de Samsung Galaxy S8 namelijk naar zijn mid-rangers. Oftewel: dunne schermranden.

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018 Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

De Galaxy A5 2018 verschool vorige week nog in een hoesje, maar daar is nu verandering in gekomen. De gereputeerde leaker @onleaks heeft nu een flinke hoeveelheid renders van de Samsung Galaxy A5 2018 en de Samsung Galaxy A7 2018 gelekt. Het gaat om 3D-renders op basis van fabrieksbestanden. Het ziet er dus allemaal nog een beetje fake uit, omdat het geen persrenders zijn. Maar qua, design, afmetingen en plaatsing van knoppen hebben we hier hoogstwaarschijnlijk met de real deal te maken.

We zien een bekend design voorbij komen. Precies, de dunne schermranden van de Galaxy S8. Waar Apple je extra laat dokken voor zijn nieuwe design, brengt Samsung zijn Infinity Display dus naar de Galaxy A-serie. Dat ziet er zeer strak uit, al is het jammer dat de schermranden niet gebogen zijn. Maar goed, je kunt niet alles hebben.

Details missen

Oh ja, de LED-flash mist in deze renders, maar die is wel op de uiteindelijke toestellen aanwezig. @onleaks is dat naar eigen zeggen simpelweg vergeten in te voegen. Ach, kan gebeuren. Zo is er nog een detail dat we missen: de geliefde/gehate Bixby-knop. Ziet Samsung toch van het pushen van zijn slimme assistent af, of is de leaker nog een detail vergeten?

Het moge duidelijk zijn dat je dit soort renders met een korrel zout moet nemen. Details missen dus. Toch zal het algemene design zeer dicht bij de waarheid liggen, als het bijvoorbeeld om de schermranden en de vorm van het scherm gaat. In het verleden had @onleaks het keer op keer bij het rechte eind.

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018 Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Onder de motorkap van beide toestellen zit waarschijnlijk de Exynos 7885, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Voeg daar een 5.5-inch Full HD scherm aan toe voor de A5 en een 6-inch Full HD scherm voor de Galaxy A7, en je hebt betaalbare mid-rangers die meer dan capabel genoeg voor vrijwel elke consument zullen zijn. Het is nog te vroeg om de prijskaartjes en releasedata in te schatten, maar hopelijk horen we in januari meer.

Via: MySmartPrice

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters