‘Samsung Galaxy A7 (2017) eerste waterdichte Galaxy A-smartphone’

Er zijn opvallende nieuwe details van de Samsung Galaxy A7 (2017) opgedoken, het toestel dat Samsung naar verwachting volgende maand zal onthullen.

Samsung Galaxy A7 (2017)

Samsung Galaxy A7 (2017)
De Samsung Galaxy A7 (2016)

Eind vorig jaar onthulde Samsung de nieuwe modellen binnen de A-serie. De afgelopen maanden doken verschillende nieuwe edities van Galaxy A toestellen op, waaronder de Galaxy A3 (2017) en de Galaxy A5 (2017). Ook de Samsung Galaxy A7 (2017) werd al door een benchmark gehaald, waardoor we al een goed beeld hebben van de specificaties. Vandaag heeft een bron binnen de industrie eerdere geruchten rondom de smartphone bevestigd en nieuwe details onthuld.

Groter scherm

Uit informatie op de Indiase website Zauba bleek dat de nieuwe Galaxy A7 een 5.7-inch scherm heeft. Dat viel op, want de huidige Galaxy A7 (2016) heeft namelijk een 5.5-inch scherm. Later dook het toestel op in de benchmarkdatabase van AnTuTu, waar opnieuw het grotere schermformaat werd genoemd. Een bron binnen de industrie heeft vandaag bevestigd dat het toestel een 5.7-inch 1080p Super AMOLED scherm krijgt. Het nieuwe toestel is met zijn 157 x 76.92 x 7.8mm behuizing een stukje dikker dan zijn voorganger. Daar krijg je echter wel een grotere batterij voor terug, want de Samsung Galaxy A7 (2016) heeft een 3600mAh batterij.

Specificaties

Naar verwachting zit er een Exynos 7880 chipset onder de motorkap, in combinatie met 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Qua camera’s is Samsung naar verluidt van plan om een interessante verandering door te voeren. Aan zowel de voor- als achterkant van de Galaxy A7 (2017) zit namelijk naar verwachting een 16MP camera. Daarmee wordt het toestel zeer interessant voor voor consumenten die frequent selfies nemen.

Waterdicht

De bron heeft verder ook bevestigd dat het nieuwe toestel een vingerprintscanner en USB-C port krijgt. Dat zijn echter niet eens de meest interessante details. Dezelfde bron beweert namelijk dat de Samsung Galaxy A7 (2017) de eerste waterdichte Galaxy A smartphone (IP68) wordt. Naar verwachting zal Samsung over een krap maandje de nieuwe Galaxy A-serie onthullen, dus we komen er snel achter of het allemaal klopt.

Bron: SamMobile

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters