Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display

We hebben de afgelopen maanden veel leaks rondom de Samsung Galaxy A8 (2018) en Galaxy A8+ (2018) voorbij zien komen. Althans, nu pas weten we dat de toestellen zo heten. Het gaat namelijk om de opvolgers van de Samsung Galaxy A5 (2017) en de Galaxy A7 (2017). Na twee jaar breekt de Koreaanse techgigant met de traditie.

Samsung Galaxy A8 (2018) in vol ornaat

Maar juist daarom worden deze mid-rangers zo interessant. Samsung brengt de Galaxy A8 (2018) en Galaxy A8+ (2018) juist veel meer in lijn met de Galaxy S-serie. Je kunt dunne schermranden verwachten. De twee mid-rangers erven namelijk het design van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. Oftewel, de zogenaamde Infinity Display. Maar dan zonder gebogen schermranden, helaas.

Maar ja, het eindresultaat is nog steeds zeer strak. Al helemaal voor dit segment. Dat weten we nu dankzij Galaxyclub, want er zijn officieel ogende renders van de Galaxy A8 (2018) gelekt. De renders zijn afkomstig van hoesjesmakers. Die moeten voor de lancering in januari immers al hun accessoires klaar hebben.

Samsung Galaxy A8 (2018) Samsung Galaxy A8 (2018) Samsung Galaxy A8 (2018)

Andere positionering vingerafdrukscanner

Daardoor zit er wel een hoesje om de Galaxy A8 en Galaxy A8+, maar toch krijgen we nog een groot deel van de smartphones te zien. De vingerafdrukscanner verhuist naar de achterkant, door de dunnere schermranden. Hij belandt echter niet naast de camera, zoals bij de Galaxy S8 en Galaxy Note 8 wel het geval is, maar eronder.

Dat is precies wat de Koreaanse fabrikant ook van plan is met de Galaxy S9. Althans, als we alle geruchten en leaks  moeten geloven. Ondertussen kan het bijna niet anders meer. Het is bovendien een logischere keuze. Met deze positionering besmeur je niet meer de cameralens. Hopelijk horen we in januari meer. Check ook de geruchten gelekte beelden van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus in ons dossier.

iPhone SE 2

De headphone jack leeft voort: Is dit de iPhone SE 2? lees verder

Apple iPhone X

Apple overweegt ‘simpelere’ namen voor nieuwe iPhones lees verder

Oppo F7

Oppo lanceert F7 smartphone als persoonlijke beauty assisistent lees verder

OnePlus 6

Gelekte foto toont OnePlus 6 met scherm aan lees verder

OnePlus 6 wit

Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt lees verder

iPhone X met OLED display

‘iPhone X is dood en wordt niet meer geproduceerd’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters