Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display

We hebben de afgelopen maanden veel leaks rondom de Samsung Galaxy A8 (2018) en Galaxy A8+ (2018) voorbij zien komen. Althans, nu pas weten we dat de toestellen zo heten. Het gaat namelijk om de opvolgers van de Samsung Galaxy A5 (2017) en de Galaxy A7 (2017). Na twee jaar breekt de Koreaanse techgigant met de traditie.

Samsung Galaxy A8 (2018) in vol ornaat

Maar juist daarom worden deze mid-rangers zo interessant. Samsung brengt de Galaxy A8 (2018) en Galaxy A8+ (2018) juist veel meer in lijn met de Galaxy S-serie. Je kunt dunne schermranden verwachten. De twee mid-rangers erven namelijk het design van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. Oftewel, de zogenaamde Infinity Display. Maar dan zonder gebogen schermranden, helaas.

Maar ja, het eindresultaat is nog steeds zeer strak. Al helemaal voor dit segment. Dat weten we nu dankzij Galaxyclub, want er zijn officieel ogende renders van de Galaxy A8 (2018) gelekt. De renders zijn afkomstig van hoesjesmakers. Die moeten voor de lancering in januari immers al hun accessoires klaar hebben.

Samsung Galaxy A8 (2018) Samsung Galaxy A8 (2018) Samsung Galaxy A8 (2018)

Andere positionering vingerafdrukscanner

Daardoor zit er wel een hoesje om de Galaxy A8 en Galaxy A8+, maar toch krijgen we nog een groot deel van de smartphones te zien. De vingerafdrukscanner verhuist naar de achterkant, door de dunnere schermranden. Hij belandt echter niet naast de camera, zoals bij de Galaxy S8 en Galaxy Note 8 wel het geval is, maar eronder.

Dat is precies wat de Koreaanse fabrikant ook van plan is met de Galaxy S9. Althans, als we alle geruchten en leaks  moeten geloven. Ondertussen kan het bijna niet anders meer. Het is bovendien een logischere keuze. Met deze positionering besmeur je niet meer de cameralens. Hopelijk horen we in januari meer. Check ook de geruchten gelekte beelden van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus in ons dossier.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters