Foto Samsung Galaxy A8+ toont nieuwe design Galaxy A-serie

Dit jaar zagen we veel vlaggenschepen verschijnen met een randloos design en de vingerafdrukscanner aan de achterkant. Volgens de berichten zullen Samsung’s Galaxy A-serie toestellen volgend jaadr ook dezelfde behandeling krijgen. Recent gelekte foto’s van één van die Galaxy A-serie toestellen lijkt deze berichten inderdaad te bevestigen. Het zou gaan om beelden van de Samsung Galaxy A8+. 

Samsung Galaxy A8+ met Infinity Display

In eerste instantie werd gedacht dat de wereld de Galaxy A7 kon verwachten, maar Samsung lijkt over te stappen naar de A8. Het toestel op de foto laat inderdaad smalle randen zien, waarbij de fysieke homeknop aan de voorkant is verdwenen. Helaas is er geen foto beschikbaar van de achterkant. Hierdoor kunnen we niet zien of de dubbele camera trend van 2017 ook overgenomen wordt.

Samsung Galaxy A8+

Toestel krijgt ook 18:9 beeldverhouding

Met deze makeover van de Galaxy A-serie, krijgen de toestellen en meer premium en modern uiterlijk en komen ze wat design betreft dichter bij de Galaxy S8 handsets. Het beroemde Infinity Display lijkt zijn weg te maken naar steeds meer Samsung toestellen en zou bij de nieuwe Galaxy A8+ zelfs ook de populaire beeldverhouding van 18:9 overnemen. Hiermee zou de telefoon nog meer meedoen aan de nieuwe trends dan de S8 serie, welke nog een aspect ratio van 18,5:9 heeft.

Onthulling begin volgend jaar

We zullen volgend jaar zien wat het toestel ons allemaal te bieden heeft. De telefoon zou al heel gauw aan het begin van het jaar onthuld moeten worden. Niet lang daarna zou het ook al tijd moeten zijn voor de nieuwe Samsung Galaxy S9 toestellen.

Via: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters