Foto Samsung Galaxy A8+ toont nieuwe design Galaxy A-serie

Dit jaar zagen we veel vlaggenschepen verschijnen met een randloos design en de vingerafdrukscanner aan de achterkant. Volgens de berichten zullen Samsung’s Galaxy A-serie toestellen volgend jaadr ook dezelfde behandeling krijgen. Recent gelekte foto’s van één van die Galaxy A-serie toestellen lijkt deze berichten inderdaad te bevestigen. Het zou gaan om beelden van de Samsung Galaxy A8+. 

Samsung Galaxy A8+ met Infinity Display

In eerste instantie werd gedacht dat de wereld de Galaxy A7 kon verwachten, maar Samsung lijkt over te stappen naar de A8. Het toestel op de foto laat inderdaad smalle randen zien, waarbij de fysieke homeknop aan de voorkant is verdwenen. Helaas is er geen foto beschikbaar van de achterkant. Hierdoor kunnen we niet zien of de dubbele camera trend van 2017 ook overgenomen wordt.

Samsung Galaxy A8+

Toestel krijgt ook 18:9 beeldverhouding

Met deze makeover van de Galaxy A-serie, krijgen de toestellen en meer premium en modern uiterlijk en komen ze wat design betreft dichter bij de Galaxy S8 handsets. Het beroemde Infinity Display lijkt zijn weg te maken naar steeds meer Samsung toestellen en zou bij de nieuwe Galaxy A8+ zelfs ook de populaire beeldverhouding van 18:9 overnemen. Hiermee zou de telefoon nog meer meedoen aan de nieuwe trends dan de S8 serie, welke nog een aspect ratio van 18,5:9 heeft.

Onthulling begin volgend jaar

We zullen volgend jaar zien wat het toestel ons allemaal te bieden heeft. De telefoon zou al heel gauw aan het begin van het jaar onthuld moeten worden. Niet lang daarna zou het ook al tijd moeten zijn voor de nieuwe Samsung Galaxy S9 toestellen.

Via: PhoneArena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters