‘China krijgt binnenkort Samsung Galaxy A8 Star en Galaxy S8 Lite’

Terwijl we wachten op de komst van de Samsung Galaxy Note 9, is Samsung in de tussentijd nog bezig met een paar andere toestellen. Twee toestellen met de modelnamen SM-G8850 en SM-G8750 doken al eerder online op en van de eerste werd gedacht dat het verbonden zou zijn aan de Galaxy S9. Dat zou uiteindelijk toch niet het geval zijn en het toestel zou eerder een variatie op de Galaxy A8 zijn: namelijk de Galaxy A8 Star.

Nieuws afkomstig van wisselende tipster

Het vermoeden dat de SM-G8850 in werkelijkheid de Galaxy A8 Star zou zijn, is afkomstig van een Twitter tipster die in het verleden het wisselend wel en niet goed heeft gehad met betrekking tot Samsung nieuwtjes. Het zou dus zomaar kunnen dat ook dit weer niet klopt, maar mogelijk is dit ook weer één van zijn goede voorspellingen.

Samsung Galaxy A8 Star

Galaxy A8 Star grotere versie A8+

De smartphone zou een wat grotere versie zijn van de Galaxy A8+ (2018) en komen met een 6,28 inch display. Als chipset zou er een Snapdragon 660 of Exynos 7885 gebruikt worden, wat het duidelijk tot een midranger maakt. Ook de batterijcapaciteit zou iets groter worden dan dat van de A8+ en 3.700mAh bedragen. Verder zou het toestel komen met een dubbele camera aan de achterkant met 24 megapixel en 16 megapixel lenzen. Aan de voorkant zouden we een 24 megapixel selfiecamera vinden.

Galaxy S8 Lite

Wat de SM-G8750 betreft, zou dit toestel een Lite versie zijn van de Galaxy S8. Een tijdje geleden dook de smartphone op bij een benchmark site, wat onthulde dat het ook een Snapdragon 660 chipset krijgt en hier 4GB aan werkgeheugen mee combineert. Van beide toestellen is het nog onbekend of en wanneer we ze in Europa kunnen verwachten. Binnenkort zouden ze wel in China verschijnen.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters