‘Betaalbare phablet: Renders tonen Samsung Galaxy A8 (2016)’

Samsung komt eind dit jaar naar verwachting met de Samsung Galaxy A8 (2016), een strakke phablet die erg op de Galaxy S7 lijkt.

Samsung Galaxy A8 (2016)

Ben je op zoek naar een niet al te dure Android phablet die niet in je handen ontploft? Dan ben je binnenkort wellicht bij Samsung alsnog aan het juiste adres. De Koreaanse smartphonefabrikant komt namelijk naar verluidt binnenkort met de Galaxy A8 (2016), een phablet zonder stylus. Het bekende Twitter-account @onleaks, verantwoordelijk voor talloze foto’s en renders van onaangekondigde toestellen, heeft renders van de onaangekondigde Samsung smartphone geplaatst.

Samsung Galaxy A8 (2016)

Groter en dunner dan de Galaxy Note 7

Het valt meteen op hoe zeer het toestel op de Samsung Galaxy S7 lijkt. De metalen behuizing en het strakke ontwerp geven de phablet een premium uitstraling, zoals we gewend zijn van de Galaxy A serie. De Samsung Galaxy A8 (2016) heeft met zijn 5.7-inch een groter scherm dan de Galaxy S7, en weet qua verdere afmetingen zelfs de Galaxy Note 7 te overtreffen. De betrouwbare bron noemt namelijk ook de exacte afmetingen van het onaangekondigde toestel: 156.5 x 77.5 x 7.3mm/ Daarmee is de smartphone breder en langer dan de Note 7, maar vooral ook een stuk dunner.

Samsung Galaxy A8 (2016)Samsung Galaxy A8 (2016)Samsung Galaxy A8 (2016)

Specificaties

Daarmee wordt de Galaxy A8 (2016) waarschijnlijk een interessante optie voor consumenten die de Galaxy Note 7 net iets te duur vinden. Qua specificaties zal de Galaxy A8 (2016) waarschijnlijk ondanks zijn lagere prijs zeker zijn mannetje staan. Naast het 1080p scherm heeft het toestel naar verwachting de Exynos 7420 onder de motorkap, in combinatie met 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Op de achterkant van de Samsung Galaxy A8 (2016) zit naar verluidt een 16MP camera. Aan de voorkant kun je een 5MP camera terugvinden als we de geruchten moeten geloven. Pak er echter gerust een paar korreltjes zout bij.

Mysterieuze gleuf

Het valt op dat er aan de rechterkant van het toestel een mysterieuze gleuf zit, wat een ongebruikelijke plaatsing van een speaker zou kunnen zijn. Dat gaan we waarschijnlijk in december ontdekken, wanneer Samsung naar verwachting de Galaxy A8 aan zal gaan kondigen, samen met de nieuwe Galaxy A3, Galaxy A5 en de Galaxy A7.

@OnLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. mark -

    Het is volgens mij ook een speaker. Ziet er mooi uit alleen de speaker zit opzich op een mooie plaats. Had dan liever 2 daarvan gehad linkse en rechts ziet er mooier uit en stereo speakers vind ik belangrijk. Dacht dat de c5 ultra daar ook had maar niet dus.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters