‘Drie nieuwe Samsung-smartphones krijgen verwisselbare batterij’

Via de Chinese certificeringsinstantie TENAA zijn er foto’s opgedoken van toestellen van Samsung. Het gaat om de Galaxy J5, Galaxy J7 en de Galaxy A9 Pro. Deze drie modellen hebben een metalen frame en een verwisselbare accu.

SamsungGalaxy A9 Pro

Eind december bracht Samsung de Galaxy A9 op de markt. Dit toestel heeft een metalen buitenkant, heeft een Qualcomm Snapdragon 652-processor en een 6-inch scherm. De Galaxy A9 Pro heeft dezelfde processor, maar krijgt meer werkgeheugen: in totaal 4 GB in plaats van 3 GB. De camera’s in het toestel hebben meer pixels dan de A9, de camera aan de voorkant heeft een 5-megapixelcamera en de camera aan de achterkant heeft een 13-megapixelcamera. De A9 Pro heeft aan de voorkant een 8-megapixelcamera en aan de achterkant zit een 16-megapixelcamera. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow en heeft 32 GB intern geheugen en dit kan uitgebreid worden door een micro SD-kaart. De Samsung Galaxy A9 is niet verkrijgbaar in België en Nederland en het lijkt erop dat de A9 Pro ook niet deze kant op komt.

Galaxy J5Samsung

Dit model van Samsung heeft een 5.2-inch amoledscherm met een resolutie van 1280×720 pixels en heeft een 1,2 GHz-quadcoreprocessor met 2 GB aan ram-geheugen en 16 GB interne geheugen. De camera aan de achterkant heeft een 13-megapixelcamera en de voorkant heeft een 5-megapixelcamera. Opvallend is aan deze mid-range smartphone dat het een metalen behuizing heeft.

Galaxy J7Samsung

Deze Samsung is de grote broer van de J5 en heeft een 5,5-inch 1080p full HD-scherm en een 1,7 GHz-octacoreprocessor met 3 GB aan ram-geheugen. Dit toestel heeft een verwisselbare batterij met een accucapaciteit van 3300 mAh, dit blijkt uit documenten van het Amerikaanse FCC. Naast de verwisselbare accu heeft dit toestel een metalen behuizing.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters