Maak kennis met de Samsung Galaxy A9 Star!

Vorige maand dook er een mysterieuze Samsung smartphone op, met het modelnummer SM-G8850. Het toestel werd gecertificeerd door TENAA, een Chinese instantie. Dat is een vereiste om smartphones uit te kunnen brengen in China. Een bijkomend voordeel is dat details en foto’s daardoor vroegtijdig lekken. Nu kunnen we kennis maken met de Samsung Galaxy A9 Star.

Samsung Galaxy A9 Star

De bijbehorende foto’s toonden een dubbele camera aan de achterkant, verticaal gepositioneerd. Daardoor deed de mysterieuze Samsung smartphone meteen aan de iPhone X denken. Een opvallende move, gezien Samsung tot nu toe juist een van de weinige fabrikanten was die niet achter Apple aan holde. De Galaxy S9 is bijvoorbeeld een van de weinige flagships zonder een notch.

Er werd al gespeculeerd dat dit onaangekondigde toestel een Mini-variant van de Samsung Galaxy S9 wordt. Nieuwe geruchten suggereren echter dat het de Samsung Galaxy A9 Star wordt. Gisteren dook er een vermeende video van het toestel op. De korte clip toont zowel de voor- als achterkant van de smartphone.

Ook bevestigt deze leak opnieuw de naam. Ja, de positionering van de camera doet flink denken aan de iPhone X, maar het heeft wel een bijkomend voordeel: je besmeurt niet langer de lens, op zoek naar de vingerafdrukscanner. Bij de Galaxy S8 en Galaxy Note 8 was dat vrij problematisch.

Dankzij de eerdere certificering weten we ook meer over de specificaties. De Samsung Galaxy A9 Star heeft een groot, 6.3-inch OLED scherm met een resolutie van 1080 x 2220. Onder de motorkap zit een 2.2GHz octa-core processor in combinatie met 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen.

Een flinke 3700 mAh batterij moet je de dag door gaan helpen. De dubbele camera setup bestaat uit een 24MP sensor en een 16MP sensor, selfies kun je nemen met een 24MP camera. Het totaalpakketje draait op Android 8.0 Oreo. Hopelijk weten we de komende weken meer over een eventuele onthulling!

Bron: Slashleaks

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters