Nieuwe budgetsmartphones Samsung krijgen super amoled-displays

Samsung brengt op 15 april twee budgetsmartphones uit. Het gaat hier om de Galaxy Amp 2 en Galaxy Amp Prime, die respectievelijk ongeveer 130 en 90 euro gaan kosten.

Galaxy Amp Prime De Samsung Galaxy Amp Prime krijgt een 5-inch super amoledscherm, voor kleurrijke beelden met een scherp contrast. Het toestel heeft een 5-megapixelcamera met een Quick Launch-camera, voor het snel maken van foto’s in HD-kwaliteit. Voor het maken van selfies hoef je niet het toestel aan te raken om een foto te kunnen maken, maar doe je dit aan de hand van gestures. Onder de motorkap zit Android Marshmallow 6.0. Naast deze specificaties heeft het toestel nog andere features, zoals een Ultra Power Savings Mode. Met deze modus kan je langer gebruik maken van je toestel, als je nog 10 procent batterij hebt dan kan de Galaxy Amp Prime 24 uur mee gaan in stand-by tijd. Een andere feature is de One-handed operation, met deze functie kan je je toestel met een hand bedienen. Nog een andere feature is de Easy Mode, een makkelijk interface, een simpele lay-out en een groter lettertype. Er zit ook een outdoor modus op waardoor gebruikers 15 minuten een verhoging van de helderheid krijgen op het  beeldscherm als ze buiten op het scherm kijken in het zonlicht.  Dit toestel ondersteunt 4G LTE. Het toestel kost omgerekend zo’n 132 euro.

Samsung Galaxy Amp 2

Naast de Amp Prime brengt Samsung in de Amp-lijn nog een smartphone uit, de Galaxy Amp 2. Dit budgetmodel is iets kleiner, met een scherm dat een formaat heeft van 4,5 inch. Ook hier gaat het om een super amoled-display. Het enige verschil met de grotere broer is het formaat beeldscherm en prijs, verder heeft deze smartphone dezelfde specificaties. Dit toestel is omgerekend zo’n 88 euro.

Het is nog onbekend of deze smartphones ook in Nederland op de markt komen. Dit horen we misschien wel op 15 april.

Bron: Cricket

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters