Nieuwe budgetsmartphones Samsung krijgen super amoled-displays

Samsung brengt op 15 april twee budgetsmartphones uit. Het gaat hier om de Galaxy Amp 2 en Galaxy Amp Prime, die respectievelijk ongeveer 130 en 90 euro gaan kosten.

Galaxy Amp Prime De Samsung Galaxy Amp Prime krijgt een 5-inch super amoledscherm, voor kleurrijke beelden met een scherp contrast. Het toestel heeft een 5-megapixelcamera met een Quick Launch-camera, voor het snel maken van foto’s in HD-kwaliteit. Voor het maken van selfies hoef je niet het toestel aan te raken om een foto te kunnen maken, maar doe je dit aan de hand van gestures. Onder de motorkap zit Android Marshmallow 6.0. Naast deze specificaties heeft het toestel nog andere features, zoals een Ultra Power Savings Mode. Met deze modus kan je langer gebruik maken van je toestel, als je nog 10 procent batterij hebt dan kan de Galaxy Amp Prime 24 uur mee gaan in stand-by tijd. Een andere feature is de One-handed operation, met deze functie kan je je toestel met een hand bedienen. Nog een andere feature is de Easy Mode, een makkelijk interface, een simpele lay-out en een groter lettertype. Er zit ook een outdoor modus op waardoor gebruikers 15 minuten een verhoging van de helderheid krijgen op het  beeldscherm als ze buiten op het scherm kijken in het zonlicht.  Dit toestel ondersteunt 4G LTE. Het toestel kost omgerekend zo’n 132 euro.

Samsung Galaxy Amp 2

Naast de Amp Prime brengt Samsung in de Amp-lijn nog een smartphone uit, de Galaxy Amp 2. Dit budgetmodel is iets kleiner, met een scherm dat een formaat heeft van 4,5 inch. Ook hier gaat het om een super amoled-display. Het enige verschil met de grotere broer is het formaat beeldscherm en prijs, verder heeft deze smartphone dezelfde specificaties. Dit toestel is omgerekend zo’n 88 euro.

Het is nog onbekend of deze smartphones ook in Nederland op de markt komen. Dit horen we misschien wel op 15 april.

Bron: Cricket

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters