Renders tonen Samsung’s eerste smartphone met dubbele camera

Er zijn renders opgedoken van de Samsung Galaxy C10, Samsung’s eerste smartphone met een dubbele camera. 

Samsung scoort met mid-rangers

Samsung brengt elk jaar talloze mid-rangers uit. De Galaxy S-serie maakt natuurlijk indruk, maar niet elke consument heeft zoveel geld voor een toestel over.

Tegenwoordig is bijna elke smartphone zeer capabel. WhatsAppen en door Facebook scrollen kan ook gewoon met een goedkoper toestel. Consumenten doen dan ook steeds langer met hun smartphones.

Samsung Galaxy C10

Een prima accuduur, degelijke prestaties en een capabele camera: dat biedt Samsung met zijn mid-rangers. De opvallende en innovatieve nieuwigheden worden voor de high-end toestellen van de Koreaanse fabrikant bewaard.

Althans, meestal. We dachten een tijdje dat de Samsung Galaxy Note 8 de eerste Galaxy met een dubbele camera zou gaan worden. Dat blijkt echter niet te kloppen. Die eer is namelijk aan de Samsung Galaxy C10, een mid-range toestel dat binnenkort uitkomt.

Samsung Galaxy C10

Een paar weken terug kregen we ons eerste voorproefje op het toestel, maar het gelekte promotiemateriaal bleek nep te zijn. Nu krijgen we een tweede kans.

Maak kennis met de Samsung Galaxy C10

De bekende lekker @OnLeaks heeft namelijk renders van de Samsung Galaxy C10 gedeeld. De renders zijn gebaseerd op bestanden uit de fabriek die de toestellen gaat produceren.

Samsung Galaxy C10

De renders komen voor een groot deel overeen met het gelekte promotiemateriaal, met een paar uitzonderingen. We zien inderdaad een dubbele camera, en de toegewijde Bixby-knop aan de zijkant van de mid-ranger.

In het neppe promotiemateriaal miste de dubbele LED flash, die wel op deze renders te zien is. Verder heeft de Galaxy C10 een USB Type-C port en een 3.5mm headphone jack. Al met al lijkt de Samsung Galaxy C10 een strak toestel te gaan worden.

Nu blijft het een kwestie van geduld hebben. Naar verwachting zal de Koreaanse fabrikant komende maand zijn nieuwe mid-ranger gaan onthullen. We zijn natuurlijk vooral benieuwd naar de prestaties van de dubbele camera.

Bron: PriceBaba via SamMobile

 

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters