Samsung Galaxy C5 Pro verschijnt op Zauba

De Samsung Galaxy C7 Pro verscheen onlangs al op de website Zauba. Nu is ook de Samsung Galaxy C5 Pro verschenen op de site die de Indiase import en export bijhoudt.

Samsung Galaxy C5

De Samsung Galaxy C5 is een toestel dat redelijke specificaties combineert met een premium design. Het toestel heeft een 5,2-inch full HD super amoled-scherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. De camera’s aan der voor- en achterkant zijn respectievelijk voorzien van 16- en 8-megapixelsensoren. Onder de motorkap vinden we een werkgeheugen van 4 GB met de Snapdragon 617-chipset. Deze heeft acht kernen die maximaal 1,5 GHz klokken. Het interne geheugen is 32 of 64 GB en is uitbreidbaar met een micro SD-kaartje tot 256 GB.

Samsung Galaxy C5 Pro

Nu is de waarschijnlijke opvolger van de Galaxy C5, de Samsung Galaxy C5 Pro, dus opgedoken op Zauba. Helaas is er nog erg weinig bekend over de nog onaangekondigde smartphone van Samsung. Volgens eerdere geruchten krijgt de C5 Pro een Snapdragon 625-processor, die 2,0 GHz klokt. Deze vinden we onder meer terug in de Galaxy C7. De C7 Pro zou dan ook een upgrade krijgen naar een Snapdragon 626-chipset. Ook krijgen beide toestellen naar verluidt minstens 3 GB aan werkgeheugen.

Bij de details van Zauba staat een prijs van 20.483 Indiase rupee genoemd. Dat is omgerekend ongeveer 283 euro. De kans dat dit de uiteindelijke prijs wordt is echter zeer klein. De ‘normale’ Galaxy C5 kost in India namelijk 23.000 Indiase rupee, wat neerkomt op ongeveer 317 euro.

Samsung Galaxy C5 Pro ZaubaBron: Sammobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters