‘Specificaties Samsung Galaxy C7 Pro duiken op’

Volgende maand komt Samsung naar verwachting met de Samsung Galaxy C7 Pro. Vandaag zijn de specificaties van het onaangekondigde toestel onthuld dankzij een benchmarktest.

Samsung Galaxy C7 Pro

Samsung Galaxy C7 ProNaar verwachting zal Samsung volgende maand een flink aantal mid-range en budget toestellen onthullen. Daaronder valt ook de Samsung Galaxy C7 Pro, een toestel dat we de afgelopen weken meerdere keren voorbij zagen komen. De smartphone is deze week door Geekbench gehaald, een benchmarktest. Met benchmarks kun je de prestaties van een smartphone meten, en vervolgens de resultaten met die van andere toestellen vergelijken. Daardoor komen we vaak achter de specificaties van onaangekondigde toestellen.

Specificaties

Deze week was de Samsung Galaxy C7 Pro dus aan de beurt, met het modelnummer SM-C7010. Volgens Geekbench zit er een Qualcomm Snapdragon 625 onder de motorkap, met een 2.21GHz octa-core CPU en 4GB aan werkgeheugen. Het toestel van de Koreaanse smartphonefabrikant draaide tijdens de test op Android 6.0.1. Dat is jammer, maar qua chipset en werkgeheugen ziet het er goed uit. De smartphone haalde een score van 1000 op de single-core test, en 5679 op de multi-core test.

Zauba

Het toestel was ook te zien op Zauba, een Indiase website die de import en export naar het land bijhoudt. Daaruit bleek dat de Samsung Galaxy C7 Pro een 5.7-inch scherm krijgt, met waarschijnlijk een resolutie van 1080 x 1920. Vier exemplaren werden verscheept, elk met een gemelde waarde van $199. Dat betekent echter niet dat het toestel ook daadwerkelijk zoveel gaat kosten.

December

De ‘normale’ Samsung Galaxy C7 heeft NFC en een vingerprintscanner in de homeknop, dus hetzelfde zal hoogstwaarschijnlijk gelden voor het Pro-model. Samsung wil immers Samsung Pay aan de man brengen. Naar verwachting weten we volgende maand meer, want dan zal het bedrijf de Samsung Galaxy C7 Pro gaan onthullen.

Bron: Geekbench

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters