Samsung Galaxy C7 Pro: Samsung test premium vlaggenschip

Samsung heeft onlangs testexemplaren van de Samsung Galaxy C7 Pro verscheept naar India, zo blijkt uit de Indiase website Zauba.

Samsung Galaxy C7 Pro

De Samsung Galaxy C5 en de Samsung Galaxy C7 combineren een premium ontwerp met redelijke specificaties. Vorige maand dook het gerucht op dat de Koreaanse smartphonefabrikant bezig is met Pro versies van de vlaggenschepen. Vandaag is de Samsung Galaxy C7 Pro gespot op de Indiase website Zauba. Zauba houdt alle import naar India in de gaten, waardoor er geregeld onaangekondigde toestellen worden gespot. De Galaxy C7 Pro heeft het modelnummer SM-C7010 en wordt in India getest.

Samsung Galaxy C7 Pro

Specificaties

De standaard Samsung Galaxy C7 heeft een 5.7-ich full HD scherm en werd vijf maanden geleden geïntroduceerd. De metalen phablet heeft een Qualcomm Snapdragon 625 chipset onder de motorkap zitten, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen en een 3300mAh batterij. Aan de achterkant van het betaalbare vlaggenschip zit een 16MP camera met dual-LED flash en auto-focus. Selfies kunnen genomen worden met een 8MP camera. Naast de mid-range processor voelt het toestel dus echt aan als een vlaggenschip.

Verbeteringen

De naam van de Samsung Galaxy C7 Pro doet natuurlijk al vermoeden dat het onaangekondigde Android toestel betere specificaties heeft dan het normale model. Naast het feit dat de C7 Pro een 5.7-inch scherm heeft is het helaas echter nog niet duidelijk op welk vlak Samsung zijn vlaggenschip heeft verbeterd. Er wordt gespeculeerd dat het toestel een Quad HD scherm en een high-end chipset krijgt, om zo het gat te vullen dat de Samsung Galaxy Note 7 achter heeft gelaten. Die kans is zeer klein, al zou een Samsung smartphone met een metalen behuizing en high-end specs zeer welkom zijn.

Samsung Galaxy C7 Pro

Nederland

De melding van Zauba geeft aan dat het toestel een waarde heeft van Rs. 13,645, wat neer komt op net iets meer dan $200. Die waarde is echter niet representatief voor de uiteindelijke verkoopprijs. De Samsung Galaxy C7 kost immers ongeveer $400, dus je kunt er van uit gaan dat de Samsung Galaxy C7 Pro meer gaat kosten. We gaan het hopelijk in de komende maanden ontdekken, wanneer de fabrikant naar verwachting de nieuwe toestellen zal onthullen. De Samsung Galaxy C5 en Galaxy C7 kwamen enkel in China uit, dus de kans is klein dat we de nieuwe modellen ook in Nederland krijgen.

Bron: Zauba

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters