Samsung Galaxy C9 Pro verschijnt in online winkel

Hoogstwaarschijnlijk onthult Samsung later vandaag zijn nieuwe Samsung Galaxy C9 Pro. De telefoon is nu al verschenen op de Chinese online winkel T-Mall.

Definitieve specificaties Samsung Galaxy C9 Pro onthuld

Samsung Galaxy C9 ProOp T-Mall staan onder meer de definitieve specificaties van de nieuwe Samsung-smartphone. Die vertellen ons over het algemeen wat we al vermoedden. Zo krijgt het toestel inderdaad zowel aan de voor- als achterkant een 16-megapixelcamera. Het werkgeheugen is 6 GB en de opslagruimte is 64 GB. Deze is uitbreidbaar met een micro SD-kaartje tot 256 GB groot. Het scherm is, zoals de geruchten al beweerden, 6 inch groot met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Alleen de processor die we terugvinden in de Samsung Galaxy C9 Pro verrast. Eerder werd namelijk beweerd dat de Snapdragon 652-chipset het toestel zou aandrijven. Nu blijkt echter dat Samsung heeft gekozen voor de achtkernige Snapdragon 653. Deze heeft vier kernen die op 1,95 GHz zijn geklokt en vier cores die maximaal 1,44 GHz klokken. Het is niet duidelijk of het Zuid-Koreaanse bedrijf ook een C9-variant met de Snapdragon 625 gaat uitbrengen.

Later vandaag officiƫle aankondiging

Sasmung onthult zijn nieuwe telefoon later vandaag officieel. Bij T-Mall kost de Samsung Galaxy C9 Pro 3199 Yuan. Dat is omgerekend ongeveer 432 euro. Of de smartphone ook naar Europa zal vinden, is nog niet bekend.

Samsung Galaxy On NXT

De Galaxy C9 Pro is de tweede smartphone die Samsung in korte tijd aankondigt. Gisteren onthulde de technologieproducent namelijk de Samsung Galaxy On NXT. Dit budgettoestel komt eerst in India uit en is met zijn prijs van 275 dollar een midranger. De kans dat deze smartphone ook in Nederland uitkomt, is klein.

Bron: T-Mall via FoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters