Samsung Galaxy C9 Pro verschijnt in online winkel

Hoogstwaarschijnlijk onthult Samsung later vandaag zijn nieuwe Samsung Galaxy C9 Pro. De telefoon is nu al verschenen op de Chinese online winkel T-Mall.

Definitieve specificaties Samsung Galaxy C9 Pro onthuld

Samsung Galaxy C9 ProOp T-Mall staan onder meer de definitieve specificaties van de nieuwe Samsung-smartphone. Die vertellen ons over het algemeen wat we al vermoedden. Zo krijgt het toestel inderdaad zowel aan de voor- als achterkant een 16-megapixelcamera. Het werkgeheugen is 6 GB en de opslagruimte is 64 GB. Deze is uitbreidbaar met een micro SD-kaartje tot 256 GB groot. Het scherm is, zoals de geruchten al beweerden, 6 inch groot met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Alleen de processor die we terugvinden in de Samsung Galaxy C9 Pro verrast. Eerder werd namelijk beweerd dat de Snapdragon 652-chipset het toestel zou aandrijven. Nu blijkt echter dat Samsung heeft gekozen voor de achtkernige Snapdragon 653. Deze heeft vier kernen die op 1,95 GHz zijn geklokt en vier cores die maximaal 1,44 GHz klokken. Het is niet duidelijk of het Zuid-Koreaanse bedrijf ook een C9-variant met de Snapdragon 625 gaat uitbrengen.

Later vandaag officiƫle aankondiging

Sasmung onthult zijn nieuwe telefoon later vandaag officieel. Bij T-Mall kost de Samsung Galaxy C9 Pro 3199 Yuan. Dat is omgerekend ongeveer 432 euro. Of de smartphone ook naar Europa zal vinden, is nog niet bekend.

Samsung Galaxy On NXT

De Galaxy C9 Pro is de tweede smartphone die Samsung in korte tijd aankondigt. Gisteren onthulde de technologieproducent namelijk de Samsung Galaxy On NXT. Dit budgettoestel komt eerst in India uit en is met zijn prijs van 275 dollar een midranger. De kans dat deze smartphone ook in Nederland uitkomt, is klein.

Bron: T-Mall via FoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

OnePlus 5

OnePlus 5 vs OnePlus 3T: dit zijn de vijf belangrijke verschillen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters