‘Samsung Galaxy C9 wordt volgende vlaggenschip van Samsung’

Samsung komt zeer binnenkort met de Samsung Galaxy C9. Het Koreaanse bedrijf noemt het vlaggenschip “The next big thing”.

Samsung Galaxy C9

Samsung Galaxy C9Samsung komt binnenkort met een nieuwe Android smartphone, de Samsung Galaxy C9. Het onaangekondigde toestel werd onlangs gespot in een benchmarktest. Dit keer gaat het niet om een vlaggenschip dat enkel Aziƫ komt verblijden. Recent werd de Galaxy C9 namelijk gecertificeerd door de FCC, een Amerikaanse instantie. Daarmee wordt de kans ook een stuk groter dat we binnenkort in Nederland met het vlaggenschip aan de slag kunnen.

Teaser

Het toestel met het modelnummer SM-C9000 werd vanmorgen door het Koreaanse bedrijf geteast als “The next big thing”. De teaser noemt niet expliciet de Galaxy C9, maar op basis van het ontwerp en de timing is het zeer waarschijnlijk dat het om Samsung’s nieuwe vlaggenschip gaat.

Samsung Galaxy C9 specificaties

De Samsung Galaxy C9 wordt een premium smartphone. Het metalen toestel heeft naar verwachting een 6-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Onder de motorkap vind je de Snapdragon 625, een degelijk alternatief voor de duurdere Snapdragon 820. Aan het werkgeheugen van de Galaxy C9 zal het in ieder geval niet liggen, want Samsung’s aankomende toestel heeft waarschijnlijk 6GB aan werkgeheugen.

Camera’s

Het toestel valt vooral op dankzij zijn camera’s. Aan zowel de voor- als achterkant van de Galaxy C9 zit namelijk een 16MP camera. Voor scherpe selfies ben je bij het toestel van Samsung dus waarschijnlijk aan het juiste adres. Een 4000mAh batterij moet er voor gaan zorgen dat je de dag door komt.

Bron: Weibo

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters