Gecertificeerd door TENAA: foto’s tonen Samsung Galaxy C9

Samsung komt naar verwachting binnenkort met de Samsung Galaxy C9, een high-end toestel met een zacht prijsje. Dankzij de Chinese instantie TENAA zijn er meer specificaties en foto’s van de phablet opgedoken.

Samsung Galaxy C9 (SM-C9000)

Onlangs werd de onaangekondigde Samsung Galaxy C9 gecertificeerd in Amerika door de FCC. Gisteren heeft TENAA, de Chinese equivalent van de Amerikaanse instantie, ook het toestel onder de loep genomen. De documentatie van TENAA onthult niet alleen meer specificaties, maar levert ook foto’s van het toestel in kwestie op.

Specificaties

De Samsung Galaxy C9 (SM-C9000) is het high-end model binnen de Galaxy C serie, die je kent van de Samsung Galaxy C5 en de Samsung Galaxy C7. Het nieuwe toestel heeft een 6-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Onder de motorkap zit de krachtige Snapdragon 652 chipset met een octa-core 2GHz CPU en een Adreno 510 GPU.

Opvallende camera’s

Volgens de certificering van TENAA heeft de Galaxy C9 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan uitbreidbaar intern opslaggeheugen. De geruchtenmolen leverde de afgelopen weken verschillende geluiden op als het om de camera’s van de Samsung Galaxy C9 ging. De documentatie bevestigt nu dat het toch om een 16MP camera aan de achterkant gaat, aangevuld door een 16MP camera aan de voorkant. Ja dat las je goed, twee 16MP camera’s.

Beschikbaarheid

Naar verwachting wordt de Samsung Galaxy C9 (SM-C9000) ergens in de komende maand onthuld door China. De phablet draait op Android 6.0.1 en is enkel verkrijgbaar in de kleur Gold. De kans is groot dat de Galaxy C9 ook naar Europa komt, al zullen we dat moeten afwachten.

Samsung Galaxy C9

De foto’s van TENAA onthullen een strak model met een opvallend setje antennelijnen op de achterkant. Het is in ieder geval een subtielere oplossing dan wat eerst de norm is, en het zorgt er naar verluidt voor dat je vingers minder snel je signaal dwarsbomen.

Bron: TENAA

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters