'Samsung Galaxy F krijgt metalen behuizing'

Een Koreaanse nieuwssite meldt dat Samsung een telefoon met een metalen behuizing ontwikkelt. Deze Samsung Galaxy F zou ongeveer gelijktijdig of iets na de Galaxy S5 worden gepresenteerd.

'Samsung Galaxy F krijgt metalen behuizing' image thumb361

Een prototype van het metalen toestel zou in Europa zijn ontwikkeld en vervolgens naar een fabriek van Samsung in Vietnam zijn gebracht om daar verder ontwikkeld en geproduceerd te worden. Al eerder deden geruchten de ronde dat Samsung een metalen behuizing voor de Galaxy S5 in de maak had, en dat daartoe een productielijn in Vietnam werd opgestart. Nu lijkt het erop dat het om twee verschillende toestellen gaat.

Samsung zou volgens het verhaal op de Koreaanse nieuwssite eerst met de Galaxy S5 op de markt komen, en een tijdje later met de metalen Galaxy F. De Galaxy F moet een nieuwe lijn smartphones van Samsung inluiden, die als ‘super premium’ wordt aangeduid. De Galaxy F zou hiermee een hoger geplaatste telefoon worden dan de S-serie. Wellicht onder de typenaam SM-G900F. Het is nog onduidelijk of de Galaxy F behalve de metalen behuizing andere verschillen met de S-serie laat zien, bijvoorbeeld in de hardware. Sommige geruchten vermelden dat de F met betere hardware is uitgerust. De Galaxy S5 zou met een redelijk standaard 1080p-scherm op de markt worden gebracht, terwijl de Galaxy F een QHD 2K-scherm laat zien, met een resolutie van 2560×1600 pixels.

Bron: Sammobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters