‘Samsung Galaxy Folder 2 prijs en foto’s gelekt’

Er zijn nieuwe foto’s en specificaties van de bijzondere Samsung Galaxy Folder 2 gelekt, een klaptelefoon die waarschijnlijk ook naar Europa komt.

Samsung Galaxy Folder 2

Ouderwetse klaptelefoontjes zijn weer helemaal terug. Al thans, als het aan Samsung ligt. Het Koreaanse merk komt binnenkort met de Galaxy Folder 2, een budget klaptelefoon die op Android draait. Dat is niet de enige klaptelefoon die het merk in de pijplijn heeft zitten. We weten namelijk dat Samsung ook bezig is met de zogenaamde Veyron. Waar de Galaxy Folder low-end specificaties heeft moet de Veyron juist indruk gaan maken met de specificaties die je van een echt vlaggenschip verwacht. Helaas zul je de Veyron hoogstwaarschijnlijk nooit in een Nederlandse winkel kunnen kopen, want het toestel is specifiek voor China ontwikkeld.

Gelekte foto’s

Daarmee blijft dus enkel de low-end Galaxy Folder 2 over voor Europese klaptelefoon-fans. Uit recent gelekte informatie blijkt namelijk dat Samsung de ambitie heeft om het toestel ook in andere regio’s uit te gaan brengen. Vandaag zijn er nieuwe foto’s van de bijzondere Android smartphone gelekt, waarop je het klaptelefoontje in detail kunt bewonderen. Daarnaast weten we nu ook iets meer over de vermeende specificaties van het toestel. Zo heeft een anonieme bron nogmaals bevestigd dat het toestel standaard op Android 6.0 Marshmallow draait. Ook blijkt dat het toestel 16GB aan intern opslaggeheugen heeft, in plaats van de eerder gemelde 8GB.

Samsung Galaxy Folder 2

Specificaties

Onder de motorkap van Samsung’s klaptelefoontje zit een 1.4GHz Qualcomm Snapdragon 425 processor, in combinatie met 2GB aan werkgeheugen. Het kleine 3.8-inch scherm heeft met 480 x 800 een lage resolutie. Aan de achterkant van de Galaxy Folder 2 zit een 8MP camera, terwijl selfies genomen kunnen worden met een 5MP camera. Het kleinere scherm in combinatie met een 1950mAh accu moet er voor zorgen dat je met gemak de dag door komt.

Samsung Galaxy Folder 2

Prijs en beschikbaarheid

 

Al met al zal de Samsung Galaxy Folder je absoluut niet omver blazen qua specificaties. Dat zie je gelukkig ook terug in de prijs: het toestel gaat naar verwachting $285 kosten. Fans van klaptelefoontjes hebben hiermee dus anno 2016 een mooi toestel om naar uit te kijken. Het is helaas nog niet bekend wanneer en waar het toestel precies uit gaat komen.

Bron: Steve Hemmerstoffer

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters