Nieuwe Samsung Galaxy J5, Galaxy J7 en Galaxy J3 officieel aangekondigd

Samsung heeft vandaag officieel drie nieuwe toestellen aangekondigd in de Galaxy J serie: de Galaxy J7, J5 en J3 van 2017. De smartphones combineren de nieuwste camera technologieën met premium prestaties in een gelikte metalen body. En het fijne aan de Galaxy J lijn: je krijgt dit allemaal voor een behoorlijk betaalbare prijs.

Samsung Galaxy J7 (2017):  langere batterijduur

De Galaxy J7 is uitgerust met een full HD super AMOLED display en een premium metalen behuizing. Voor het eerst in de J serie is er nu ook een vingerafdrukscanner aanwezig op het toestel. Hoewel de telefoon een versimpelde gebruikerservaring biedt met betrekking tot de camera, heeft dit geen invloed op de kwaliteit van de beelden.

Samsung Galaxy J7 (2017)
Samsung Galaxy J7 (2017)

De J7 is namelijk uitgerust met een geavanceerde 13 megapixel lens aan de achterkant met LED flash. Hiermee kun je zelfs wanneer er wat minder licht is scherpe foto’s maken. Ook de voorkant is uitgerust met een 13 megapixel lens. Het toestel komt met 3GB RAM en een batterij die langer meegaat dan zijn voorganger.

Samsung Galaxy J5 (2017):  snellere processor

Wat meteen opvalt aan de Galaxy J5 is dat hij wat compacter is dan de J7. Ook dit toestel is uitgerust met een full HD super AMOLED display en een stijlvolle metalen behuizing. De J5 komt met dezelfde 13 megapixel camera’s als de J5 en heeft de mogelijkheid de opslagruimte te vergroten tot 256GB via microSD.

Samsung Galaxy J5 (2017)

De processor is met 1.6GHz iets sneller geworden en maakt het 2017 model tot de beste versie tot nu toe. Net als de J7 is ook dit toestel nu uitgerust met een vingerafdrukscanner en een versimpelde camera ervaring.

Samsung Galaxy J3 (2017): RAM upgrade

Het laatste broertje in de serie sluit zich aan bij de rest en ziet er ook gelikt uit in een metalen behuizing. Hij heeft nu net als zijn grotere broers ook 16GB opslagruimte beschikbaar. Ook heeft het toestel een RAM upgrade gekregen naar 2GB. Hoewel de J3 niet dezelfde camera setup heeft als de J7 en J5, maak je toch betere foto’s dan voorheen.

Hij is namelijk wel uitgerust met een verbeterde 13 megapixel hoofdcamera met een zeer accurate autofocus feature. Ook is de J3 uitgerust met Samsung’s beveiligingssysteem Samsung Knox, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je privacy.

Beschikbaarheid

In Europa kunnen we de Galaxy J7 en J5 al deze maand verwelkomen. Voor de Galaxy J3 moeten we een maandje langer wachten. De Samsung Galaxy J3 (2017) gaat 219 euro kosten. Aan de Samsung Galaxy J5 (2017) hangt een prijskaartje van 279 euro en de Samsung Galaxy J7 (2017) gaat 339 euro kosten.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters