‘Samsung Galaxy J1 2016 verschenen’

Evleaks heeft weer een smartphone weten te delen die nog niet gepresenteerd is. Het betreft waarschijnlijk de Samsung Galaxy J1 2016.Galaxy J1 2016

Een paar weken geleden verscheen er al een foto van de Galaxy J1 2016. Dit was een foto met het toestel op een tafel. Vandaag zijn de persfoto’s gelekt waarin ook meteen zichtbaar is in welke kleuren de J1 2016 beschikbaar wordt.

Design

Het design van de Samsung Galaxy J1 2016 is erg simpel. Het toestel heeft een 4,5 inch WVGA-scherm met een resolutie van 800×480 pixels. De hele telefoon is plastic en de achterkant kan verwijderd worden. De J1 2016 wordt verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en goud. Dit is vergelijkbaar met alle andere telefoons van Samsung.

Specificaties Galaxy J1 2016

De Galaxy J1 2016 is al door de FCC-keuring gegaan. Deze keuring heeft de specificaties bekend gemaakt. Het toestel krijgt een Exynos 3475-quadcoreprocessor die geklokt is op 1.3GHz. Daarnaast heeft het toestel 1 GB werkgeheugen en 4 GB opslaggeheugen.

De camera’s bevatten aan de achterkant een 5-megapixelsensor en aan de voorkant een 2-megapixelsensor. Het toestel draait op Android 5.1.1 Lollipop. Dit is niet de nieuwste versie van Android.

Concurrentie

Het toestel is een van de goedkoopste uit de hele Galaxy-lijn. Met een prijs van amper 100 euro is het een interessante ontwikkeling. Chinese smartphonefabrikanten kunnen voor dat bedrag vaak qua specificaties een veel betere smartphone leveren, maar de naamsbekendheid van die bedrijven is veel kleiner. Uiteindelijk zal de praktijk laten zien of een goedkope Samsung beter verkoopt dan bijvoorbeeld een Xiaomi Redmi 3 die evenveel kost en aanzienlijk betere specificaties heeft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters