‘Samsung Galaxy J1 2016 verschenen’

Evleaks heeft weer een smartphone weten te delen die nog niet gepresenteerd is. Het betreft waarschijnlijk de Samsung Galaxy J1 2016.Galaxy J1 2016

Een paar weken geleden verscheen er al een foto van de Galaxy J1 2016. Dit was een foto met het toestel op een tafel. Vandaag zijn de persfoto’s gelekt waarin ook meteen zichtbaar is in welke kleuren de J1 2016 beschikbaar wordt.

Design

Het design van de Samsung Galaxy J1 2016 is erg simpel. Het toestel heeft een 4,5 inch WVGA-scherm met een resolutie van 800×480 pixels. De hele telefoon is plastic en de achterkant kan verwijderd worden. De J1 2016 wordt verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en goud. Dit is vergelijkbaar met alle andere telefoons van Samsung.

Specificaties Galaxy J1 2016

De Galaxy J1 2016 is al door de FCC-keuring gegaan. Deze keuring heeft de specificaties bekend gemaakt. Het toestel krijgt een Exynos 3475-quadcoreprocessor die geklokt is op 1.3GHz. Daarnaast heeft het toestel 1 GB werkgeheugen en 4 GB opslaggeheugen.

De camera’s bevatten aan de achterkant een 5-megapixelsensor en aan de voorkant een 2-megapixelsensor. Het toestel draait op Android 5.1.1 Lollipop. Dit is niet de nieuwste versie van Android.

Concurrentie

Het toestel is een van de goedkoopste uit de hele Galaxy-lijn. Met een prijs van amper 100 euro is het een interessante ontwikkeling. Chinese smartphonefabrikanten kunnen voor dat bedrag vaak qua specificaties een veel betere smartphone leveren, maar de naamsbekendheid van die bedrijven is veel kleiner. Uiteindelijk zal de praktijk laten zien of een goedkope Samsung beter verkoopt dan bijvoorbeeld een Xiaomi Redmi 3 die evenveel kost en aanzienlijk betere specificaties heeft.

 

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters