‘Samsung Galaxy J1 2016 verschenen’

Evleaks heeft weer een smartphone weten te delen die nog niet gepresenteerd is. Het betreft waarschijnlijk de Samsung Galaxy J1 2016.Galaxy J1 2016

Een paar weken geleden verscheen er al een foto van de Galaxy J1 2016. Dit was een foto met het toestel op een tafel. Vandaag zijn de persfoto’s gelekt waarin ook meteen zichtbaar is in welke kleuren de J1 2016 beschikbaar wordt.

Design

Het design van de Samsung Galaxy J1 2016 is erg simpel. Het toestel heeft een 4,5 inch WVGA-scherm met een resolutie van 800×480 pixels. De hele telefoon is plastic en de achterkant kan verwijderd worden. De J1 2016 wordt verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en goud. Dit is vergelijkbaar met alle andere telefoons van Samsung.

Specificaties Galaxy J1 2016

De Galaxy J1 2016 is al door de FCC-keuring gegaan. Deze keuring heeft de specificaties bekend gemaakt. Het toestel krijgt een Exynos 3475-quadcoreprocessor die geklokt is op 1.3GHz. Daarnaast heeft het toestel 1 GB werkgeheugen en 4 GB opslaggeheugen.

De camera’s bevatten aan de achterkant een 5-megapixelsensor en aan de voorkant een 2-megapixelsensor. Het toestel draait op Android 5.1.1 Lollipop. Dit is niet de nieuwste versie van Android.

Concurrentie

Het toestel is een van de goedkoopste uit de hele Galaxy-lijn. Met een prijs van amper 100 euro is het een interessante ontwikkeling. Chinese smartphonefabrikanten kunnen voor dat bedrag vaak qua specificaties een veel betere smartphone leveren, maar de naamsbekendheid van die bedrijven is veel kleiner. Uiteindelijk zal de praktijk laten zien of een goedkope Samsung beter verkoopt dan bijvoorbeeld een Xiaomi Redmi 3 die evenveel kost en aanzienlijk betere specificaties heeft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters