‘Volledige specificaties Samsung Galaxy J3 (2017) duiken op’

Na een uitgebreid bezoekje aan Geekbench zijn nu ook de specificaties van de Samsung Galaxy J3 (2017) opgedoken. Het low-end model is onlangs getest met GFXBench.

Samsung Galaxy J3 (2017)

Eind vorig jaar dook het gerucht op dat de Samsung Galaxy J3 (2017) in april dit jaar zou worden onthuld. De tijd gaat zeer snel, want ondertussen is het bijna zo ver. Misschien gaat het toestel april niet redden, maar het zal niet lang meer duren. Na de certificatie van het Amerikaanse FCC en een bezoekje aan Geekbench is de Galaxy J3 (2017) nu ook door GFXBench gehaald.

Samsung Galaxy J3 (2016)
Samsung Galaxy J3 (2016)

GFXBench is een programma waarmee toestellen kunnen worden getest. Daar komt vervolgens een score uit, die je weer kunt vergelijken met andere smartphones. Hartstikke handig, maar voor ons is het vooral interessant dat daarbij ook de specificaties op een rijtje worden gezet. Daardoor weten we nu precies wat we van de Samsung Galaxy J3 (2017) kunnen verwachten.

Specificaties

Laten we de opgedoken specificaties even doorlopen. De Samsung Galaxy J3 (2017) heeft een 5-inch scherm met een resolutie van 720 x 1280. Onder de motorkap zit de Exynos 7570, met een quad-core 1.4GHz CPU en de Mali-T720 GPU. Als gebruiker heb je beschikking tot 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern opslaggeheugen. Aan de achterkant van het budgetmodel zit een 12MP camera. Selfies kunnen met een 5MP camera genomen worden. De Galaxy J3 (2017) draait op Android 7.0.

Samsung Galaxy J3 (2017)

Low-end model

Onlangs werd het langverwachte toestel dus ook met Geekbench getest. Toen scoorde het model niet al te hoog, maar dat valt ook te verwachten van een low-end model. Juist daardoor heeft de smartphone naar verwachting dankzij deze generatie Exynos chips een excellente accuduur. Zolang je geen zware spelletjes speelt kan het dus een ideaal budgetmodelletje gaan worden. Voor we dat soort conclusies kunnen gaan trekken moeten we echter eerst de officiële lancering afwachten.

Bron: GFXBench via techupdate3

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters