‘Samsung Galaxy J3 (2017) door benchmarktest gehaald’

Dit jaar komt Samsung, voor gebruikers die niet de nieuwste hardware nodig hebben, met de Samsung Galaxy J3 (2017). Het toestel kan gezien worden als een uitgeklede versie van de Samsung Galaxy J. Onlangs werd de J3 (2017) vermeld op de website van Geekbench.

Via deze vermelding is er wat meer duidelijkheid gekomen over enkele specificaties. Uiteraard heeft het toestel ook twee Geekbench scores gekregen voor de single- en multi-core test. Zoals verwacht komen deze niet in de buurt van de populaire vlaggenschip toestellen.

Geekbench scores

Voor de single-core test wist het toestel 631 punten te vergaren. Zoals altijd levert de multi-core test meer punten op. De J3 behaalde hiervoor 1858 punten. Ter vergelijking: onlangs dook de Xiaomi Mi 6 ook op bij Geekbench en behaalde voor de single- en multi-core test respectievelijk 2006 en 6438 punten.

Samsung Galaxy J3 (2017) Geekbench scores

Samsung Galaxy J3 (2017 krijgt Exynos processor

Het toestel wordt bij Geekbench vermeld onder het modelnummer SM-J330. Samsung lijkt ervoor gekozen hebben de Galaxy J3 uit te rusten met één van de eigen chipsets: een quad-core Exynos 7570. Deze wordt gebruikt in combinatie met 2GB RAM capaciteit en 16GB opslagruimte.

Android 7.0 Nougat

Eerdere berichten gaven aan dat het toestel op Android Marshmallow zou draaien, maar dit lijkt afgaande van de Geekbench informatie, niet te kloppen. Volgens de vermelding zal de smartphone komen met Android 7 en kunnen gebruikers meteen met Nougat aan de slag.

Samsung Galaxy J3 (2016)

Nog geen verdere specificaties

Helaas zijn er afgezien van de processor en het besturingssysteem niet veel andere specificaties naar boven komen. Verwacht wordt dat het toestel minimaal dezelfde camera specificaties zal krijgen als zijn voorganger, de Samsung Galaxy J3 (2016). Maar Samsung zou er ook voor kunnen kiezen het toestel een kleine camera update te geven. De J3 (2016) kwam met een 8 megapixel camera aan de achterkant en aan de voorkant een 5 megapixel selfie schieter.

Bron: Geekbench

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters