Officiële foto’s Samsung Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017) gelekt

Er zijn een flink aantal foto’s van de Samsung Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017) opgedoken. We krijgen alle verschillende kleuren van alle kanten te zien, evenals de verschillen met de vorige modellen uit de populaire serie van Samsung.

Samsung Galaxy J7 (2017) en  Samsung Galaxy J5 (2017)

Samsung maakt natuurlijk vooral reclame voor de Samsung Galaxy S8, maar daarmee zou je bijna de ontzettend populaire Galaxy J-serie vergeten. Het zijn budgetmodellen met een premium ontwerp.

De Galaxy J5 (2016) stond zelfs in de top tien meest verkochte smartphones van vorig jaar. Een serie om in de gaten te houden dus. Dit jaar komt er een upgrade met minstens twee nieuwe modellen: de Samsung Galaxy J5 (2017) en de Galaxy J7 (2017).

Samsung heeft zelf nog niks bevestigd, maar dankzij een flink aantal gelekte afbeeldingen weten we nu precies hoe de nieuwe modellen eruit gaat zien. Sterker nog, alle kleuren-opties zijn ook nog eens gelekt.

Verschillen met vorige modellen

Laten we eerst even kijken naar wat voor nieuws de 2017-serie te bieden heeft. Dit jaar krijgen alle modellen een metalen behuizing, in tegenstelling tot de plastic modellen van vorig jaar.

 

De schermen krijgen een hogere resolutie, de camera’s zijn naar verluidt sterk verbeterd en alle modellen krijgen bovendien een vingerafdrukscanner.

Bovendien hebben de toestellen nu 3GB aan werkgeheugen, in plaats van 2GB. Het intern opslaggeheugen blijft helaas nog steeds op 16GB steken. Je kunt de verschillen en overeenkomsten zelf bekijken in de gelekte officiële vergelijking van Samsung.

Samsung Galaxy J7 (2017)
Samsung Galaxy J7 (2017)

Het lijkt er overigens op dat Samsung de speaker in de zijkant van de nieuwe modellen heeft verwerkt, vergelijkbaar met de Galaxy A-serie. Daardoor is de kans een stuk kleiner dat je de speaker per ongeluk met je vingers bedekt.

We hebben de gelekte afbeeldingen dus in dit artikel gezet. Welke kleur vind jij het mooist? Check voor alle individuele foto’s de onderstaande bron. De Galaxy J5 en Galaxy J7 zijn dus naast het schermformaat vrijwel identiek.

Naar verwachting worden de Samsung Galaxy J5 (2017) en Samsung Galaxy J7 (2017) worden naar verwachting komende maand onthuld.

Bron: SamMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters