Samsung Galaxy J5 laat zich in het echt zien

Samsung komt binnenkort met een nieuwe smartphone, de Galaxy J5. Van de smartphone zijn nu al een aantal foto’s verschenen waarop deze Galaxy J5 werkend te zien is.

Samsung Galaxy J5

Deze foto’s zijn gepubliceerd op SamMobile. Vorige maand schreven wel over de Galaxy J5 en de Galaxy J7. Sinds begin deze maand is in Rusland de Galaxy J7 te koop. De Galaxy J5 is een smartphone die gemaakt is van plastic en waarvan je de achterkant van het toestel kunt halen. De batterij van de Galaxy J5 is verwisselbaar en aan de achterkant stop je ook de simkaart en micro sd-kaart in de smartphone.

In de Galaxy J5 van Samsung zit een scherm met een formaat van 5 inch, maar de resolutie hiervan is nog onbekend. Samsung plaatst in de Galaxy J5 een 64 bit-processor van Qualcomm: de Snapdragon 410. Deze chipset klokt met vier Cortex A53-kernen 1,2GHz.

De Samsung Galaxy J5 beschikt verder over 1,5GB aan werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 8GB, dat dus uitbreidbaar is. In de smartphone zit een batterij die een inhoud heeft van 2600 mAh. Samsung plaatst in de Galaxy J5 net als in de Galaxy A5, Galaxy A7 en Galaxy E7 een camera waarmee je foto’s maakt in 13 megapixel. Aan de voorkant zit een selfiecamera waarmee je foto’s in 5 megapixel maakt.

De smartphone draait op de nieuwste versie van Android, 5.1 Lollipop. Het is nog onbekend wanneer Samsung de Galaxy J5 officieel gaat aankondigen en wanneer hij in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Daarnaast weten we nog niet wat Samsung voor adviesprijs meegeeft aan de nieuwe smartphone.

Samsung Galaxy J5 
Samsung Galaxy J5 
Samsung Galaxy J5 
Samsung Galaxy J5 
Samsung Galaxy J5 
Samsung Galaxy J5 
Samsung Galaxy J5 
Samsung Galaxy J5 
Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters