‘Samsung Galaxy J7 (2017) duikt opnieuw op voor officiële lancering’

Over ongeveer een maand zal de Samsung Galaxy J7 (2017) zijn intrede doen in de Verenigde Staten. Zoals vaak gebeurd is het toestel al enkele keren online gespot voor de officiële onthulling. Recentelijk verscheen het toestel bij Wi-Fi Alliance voor het behalen van de Wi-Fi Certified status. Na het toegewezen worden van deze certificering, zou het toestel klaar moeten zijn voor de lancering.

Wi-Fi Alliance certificering Samsung Galaxy J7Benodigde certificeringen

Voordat een toestel officieel uitgebracht mag worden in de VS moeten er bepaalde certificeringen worden behaald, zoals het certificaat van de Wi-Fi Alliance. Recentelijk lukte het Samsung ook om voor de Galaxy J7 een FCC en Bluetooth certificaat te bemachtigen.

Samsung Galaxy J7 krijgt in VS verschillende namen

De Galaxy J7 (2017) is een middenklasser en zal in America door verschillende mobiele providers worden aangeboden. Het toestel zal echter, afhankelijk van de aanbieder, onder verschillende namen beschikbaar zijn. Zo zal Verizon het toestel vanaf 10 april onder de naam Samsung Galaxy J7 V aan de man brengen. Bij Tracfone zullen gebruikers de smartphone onder de naam Samsung Galaxy J7 Sky Pro kunnen bemachtigen. Verwacht wordt dat andere providers zoals U.S. Cellular en At&T de telefoon ook zullen aanbieden. Wat voor namen deze aanbieders voor het toestel zullen bedenken is nog onbekend.

Samsung Galaxy J7 2017Specificaties Galaxy J7

Volgens de berichten zou het toestel moeten komen met Qualcomm’s Snapdragon 625 processor in combinatie met 2GB RAM. Standaard zou er 16GB opslagruimte beschikbaar zijn, welke vergroot kan worden. Aan de achterkant zou de J7 uitgerust zijn met een 13 megapixel camera en aan de voorkant met een 5 megapixel selfiecamera. Via de documenten van de Wi-Fi Alliance is bekend, dat de telefoon zal draaien op Android 7.0 Nougat.

Bron: Wi-Fi Alliance

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters