‘Samsung Galaxy J7 (2017) duikt opnieuw op voor officiële lancering’

Over ongeveer een maand zal de Samsung Galaxy J7 (2017) zijn intrede doen in de Verenigde Staten. Zoals vaak gebeurd is het toestel al enkele keren online gespot voor de officiële onthulling. Recentelijk verscheen het toestel bij Wi-Fi Alliance voor het behalen van de Wi-Fi Certified status. Na het toegewezen worden van deze certificering, zou het toestel klaar moeten zijn voor de lancering.

Wi-Fi Alliance certificering Samsung Galaxy J7Benodigde certificeringen

Voordat een toestel officieel uitgebracht mag worden in de VS moeten er bepaalde certificeringen worden behaald, zoals het certificaat van de Wi-Fi Alliance. Recentelijk lukte het Samsung ook om voor de Galaxy J7 een FCC en Bluetooth certificaat te bemachtigen.

Samsung Galaxy J7 krijgt in VS verschillende namen

De Galaxy J7 (2017) is een middenklasser en zal in America door verschillende mobiele providers worden aangeboden. Het toestel zal echter, afhankelijk van de aanbieder, onder verschillende namen beschikbaar zijn. Zo zal Verizon het toestel vanaf 10 april onder de naam Samsung Galaxy J7 V aan de man brengen. Bij Tracfone zullen gebruikers de smartphone onder de naam Samsung Galaxy J7 Sky Pro kunnen bemachtigen. Verwacht wordt dat andere providers zoals U.S. Cellular en At&T de telefoon ook zullen aanbieden. Wat voor namen deze aanbieders voor het toestel zullen bedenken is nog onbekend.

Samsung Galaxy J7 2017Specificaties Galaxy J7

Volgens de berichten zou het toestel moeten komen met Qualcomm’s Snapdragon 625 processor in combinatie met 2GB RAM. Standaard zou er 16GB opslagruimte beschikbaar zijn, welke vergroot kan worden. Aan de achterkant zou de J7 uitgerust zijn met een 13 megapixel camera en aan de voorkant met een 5 megapixel selfiecamera. Via de documenten van de Wi-Fi Alliance is bekend, dat de telefoon zal draaien op Android 7.0 Nougat.

Bron: Wi-Fi Alliance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

apple iPhone 8

Zo ziet de Apple iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Samsung Galaxy S8 en S7

Samsung Galaxy S8 verkoopt stuk beter dan Galaxy S7 lees verder

Steve Jobs innovatie

Apple na Steve Jobs: waar blijft de grote innovatie? lees verder

Nokia 3310 test

Is de nieuwe Nokia 3310 net zo onverwoestbaar als zijn voorganger? lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Het is officieel: Samsung verstuurt uitnodigingen Galaxy Note 8 onthulling lees verder

De iPhone SE

‘Apple komt eind augustus met nog goedkopere iPhone: 399 euro’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters