Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video

De Samsung Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017) zijn nog niet aangekondigd, maar toch zijn beide mid-rangers gewoon al te zien in een Russische hands-on video.

Samsung Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017) hands-on

We hebben al renders voorbij zien komen van de Samsung Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017). Geruchten wezen erop dat beide mid-rangers volgende maand aangekondigd zullen worden. Dat is waarschijnlijk nog steeds het geval, maar toch zijn er al hands-on video’s opgedoken.

Het gaat om een Russische Youtuber die uitgebreid met beide toestellen aan de gang gaat. Normaliter zijn het dan vaak stiekeme opnames, maar dat is hier niet het geval. De Rus toont uitgebreid alle kanten van beide toestellen. Er is helaas geen ondertiteling, dus je kunt enkel zien hoe beide toestellen eruit gaan zien. Of je moet natuurlijk Russisch kunnen verstaan, maar die kans achten we klein.

De Samsung Galaxy J7 (2017) en Galaxy J5 (2017) delen hetzelfde ontwerp. Beide toestellen hebben een metalen behuizing, een upgrade ten opzichte van vorig jaar. Toen had de serie namelijk een vrij goedkoop ogende plastic behuizing. Nog een upgrade: beide toestellen hebben vingerafdrukscanners en draaien op Android Nougat.

De nieuwe Samsung Galaxy J7 (2017) heeft een 5.5-inch 1080p scherm. De mid-ranger wordt aangedreven door een octa-core Samsung Exynos 7879 processor, in combinatie met 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen.

Aan beide kanten van de smartphone zit een 13MP camera met een LED flash. Het pakketje wordt afgemaakt door een 3600mAh batterij. Al met al een aantrekkelijke mid-ranger, zeker qua verwachte accuduur.

De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) wordt ook aangedreven door de Exynos 7870 processor, maar moet het doen met 2GB aan werkgeheugen. Ook is de batterij met 3000mAh batterij iets kleiner dan die van zijn grotere broer. Dat wordt ook gecompenseerd met het 5.2-inch 720p scherm. De rest van de specificaties komt gewoon overeen.

Het zijn potentieel interessante mid-rangers, maar dat zal vooral afhangen van het prijskaartje dat Samsung eraan hangt. Het is nog niet duidelijk of beide Android smartphones ook naar Nederland komen. Dat gaan we komende maand ontdekken.

Bron: Galaxy J7 2017, Galaxy J5 2017

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters