Samsung komt met Samsung Galaxy J7 (2017)

De Samsung Galaxy J7 (2017) is opgedoken op de Indiase import-website Zauba. Kan Samsung de budgettopper van dit jaar overtreffen?

Samsung Galaxy J7 (2017)

Galaxy J7 (2017)
De Galaxy J7 (2016)

Samsung heeft op dit moment wellicht het grootste aanbod aan low-end en mid-range smartphones op de markt. De Koreaanse smartphonefabrikant werkt langzaam zijn weg door het alfabet. Denk aan de Galax A, Galaxy C, Galaxy E en sinds vorig jaar ook de Galaxy J lijn. Vorig jaar maakten we namelijk kennis met de Samsung Galaxy J1, J2, J3, J5 en J7, low-end en mid-range toestellen met een premium ontwerp. Dit jaar kregen alle modellen uit de Galaxy J lijn een upgrade. Dat gaat volgend jaar hoogstwaarschijnlijk weer gebeuren, want op Zauba is de Galaxy J7 (2017) opgedoken.

Zauba

Zauba is een Indiase website die alle import en export van en naar India in de gaten houdt. Geregeld duiken er dan ook onaangekondigde toestellen op, die fabrikanten bijvoorbeeld in India willen gaan testen. Eerder dit jaar certificeerde de Chinese instantie TENAA al de opvolger van de Galaxy J3 (2016), en nu is dus ook de Galaxy J7 (2017) gespot, met de codenaam SM-J727V.

Galaxy J7 (2017)

Specificaties

De Galaxy J7 (2016) heeft een 5.5-inch 720p scherm. Onder de motorkap van het toestel zit een Exynos 7870 chipset, in combinatie met 2GB aan werkgeheugen. Later dit jaar rolde Samsung de Galaxy J7 Prime uit, een duurder model met 3GB aan werkgeheugen, een FHD scherm en een luxere behuizing. Helaas noemt Zauba geen specificaties voor de Galaxy J7 (2016), dus dat zullen we nog even moeten afwachten. Geruchten wijzen erop dat je in ieder geval 3GB aan werkgeheugen en een verbeterd scherm kan verwachten. Daarnaast zullen de 13MP en 5MP camera’s van de J7 (2016) naar verluidt opnieuw hun opwachting maken. De Galaxy J7 (2016) vond uiteindelijk zijn weg naar Europa, dus wie weet kunnen we ook in Nederland  met zijn opvolger aan de slag.

Bron: GSMArena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters