Eerste render Samsung Galaxy J7 Duo online verschenen

Voordat  we later in het jaar de Samsung Galaxy Note 9 mogen inwijden, staat de Galaxy J7 Duo nog op de planning. Er zijn al redelijk wat specificaties van het toestel gelekt en nu is er eindelijk een render van de voorkant naar boven komen drijven. Deze bevestigt een paar van de eerdere geruchten.

Flash en vingerafdrukscanner aan de voorkant

Een van deze geruchten is dat het toestel een vingerafdrukscanner aan de voorkant zou krijgen. Op de render is onder het display inderdaad een fysieke homeknop te zien, die doorgaans ook meteen fungeert als scanner voor je vinger.

Op de render is ook te zien dat er aan de voorkant een flash aanwezig is om je selfies wat beter te belichten. Ook dat werd al gefluisterd en het lijkt erop dat het inderdaad waar is.

Samsung Galaxy J7 Duo render

Midranger met dubbele camera

De Galaxy J7 Duo wordt een midrange toestel met een 5 inch HD display, een Exynos 7885 chipset van Samsung en een werkgeheugen van 3GB RAM.

Wat een beetje vreemd is aan het toestel, is dat het deze midrange specificaties met een 13 megapixel en 5 megapixel dubbele camera aan de achterkant combineert. Doorgaans reserveert Samsung de dubbele camera voor de meeste premium toestellen. Zelfs de Galaxy S9 heeft maar één lens.

Galaxy J7 Duo eerst in India

Wanneer het toestel precies gelanceerd wordt is nog onduidelijk, hoewel het waarschijnlijk wel binnenkort zal zijn. Samsung heeft op zijn website de handleiding al paraat staan, dus het zal niet lang meer duren. Verwacht wordt dat de smartphone eerst in India wordt uitgebracht, om vervolgens ook op andere markten te verschijnen onder een andere naam.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters