Samsung Galaxy J7 en Galaxy J5 zijn officieel aangekondigd

Verschillende persfoto’s zijn er al gelekt van de Samsung Galaxy J7 en de Galaxy J5. Beide toestellen zijn nu officieel bekend gemaakt door Samsung en staan nu officieel op de Zuid-Koreaanse website van Samsung.

Samsung Galaxy J7Galaxy J7

Het nieuwe toestel van Samsung, de Galaxy J7, heeft een octacoreprocessor met een kloksnelheid van 1,6 GHz, 3GB aan werkgeheugen en 16GB intern geheugen, dat uit te breiden is tot 128GB en draait op een Android 5.1 Lollipop. Het beeldscherm heeft een 5,5-inch full HD super amoledscherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Aan de achterkant zit een 13-megapixelcamera en de voorkant heeft een 5-megapixelcamera met een eigen LED flitser.

De batterij heeft een capaciteit van 3300 mAh. Het toestel heeft een NFC-chip waarmee je kan betalen met je mobiel en gebruik kunt maken van Samsung Pay. De behuizing is beter dan dat van zijn voorgangers, in de vorige modellen was de behuizing van plastic, nu is de behuizing van metaal. Er is een document gelekt van de Amerikaanse FCC waaruit blijkt dat dit toestel een verwisselbare accu gaat krijgen.

Galaxy J5 Samsung Galaxy J7 j5

De nieuwe J5 heeft een 1,2 GHz-quadcoreprocessor en een 5,2-inch HD super amoledscherm met een resolutie van 1280x720pixels. Het toestel heeft 2GB aan werkgeheugen en 16GB interngeheugen, dat uit te breiden is en draait op Android 5.1 Lollipop. Aan de achterkant zit een 13-megapixelcamera en de voorkant heeft een 5-megapixelcamera met een eigen LED flitser. Net zoals de J7 ondersteunt dit toestel LTE en NFC. De batterijcapaciteit is 3100 mAh. Net zoals zijn grotere broer heeft dit toestel een metalen behuizing.

De prijzen zijn nog niet officieel bekend gemaakt maar naar verwachting zal de Galaxy J7 ronde de 250 euro kosten en de Galaxy J5 zal zo rond de 200 euro gaan kosten. Het is nog onbekend of deze smartphones in Nederland op de markt komen. Dit is een kwestie van afwachten.

Samsung-Galaxy-J7-J5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters