Samsung Galaxy J7 en Galaxy J5 zijn officieel aangekondigd

Verschillende persfoto’s zijn er al gelekt van de Samsung Galaxy J7 en de Galaxy J5. Beide toestellen zijn nu officieel bekend gemaakt door Samsung en staan nu officieel op de Zuid-Koreaanse website van Samsung.

Samsung Galaxy J7Galaxy J7

Het nieuwe toestel van Samsung, de Galaxy J7, heeft een octacoreprocessor met een kloksnelheid van 1,6 GHz, 3GB aan werkgeheugen en 16GB intern geheugen, dat uit te breiden is tot 128GB en draait op een Android 5.1 Lollipop. Het beeldscherm heeft een 5,5-inch full HD super amoledscherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Aan de achterkant zit een 13-megapixelcamera en de voorkant heeft een 5-megapixelcamera met een eigen LED flitser.

De batterij heeft een capaciteit van 3300 mAh. Het toestel heeft een NFC-chip waarmee je kan betalen met je mobiel en gebruik kunt maken van Samsung Pay. De behuizing is beter dan dat van zijn voorgangers, in de vorige modellen was de behuizing van plastic, nu is de behuizing van metaal. Er is een document gelekt van de Amerikaanse FCC waaruit blijkt dat dit toestel een verwisselbare accu gaat krijgen.

Galaxy J5 Samsung Galaxy J7 j5

De nieuwe J5 heeft een 1,2 GHz-quadcoreprocessor en een 5,2-inch HD super amoledscherm met een resolutie van 1280x720pixels. Het toestel heeft 2GB aan werkgeheugen en 16GB interngeheugen, dat uit te breiden is en draait op Android 5.1 Lollipop. Aan de achterkant zit een 13-megapixelcamera en de voorkant heeft een 5-megapixelcamera met een eigen LED flitser. Net zoals de J7 ondersteunt dit toestel LTE en NFC. De batterijcapaciteit is 3100 mAh. Net zoals zijn grotere broer heeft dit toestel een metalen behuizing.

De prijzen zijn nog niet officieel bekend gemaakt maar naar verwachting zal de Galaxy J7 ronde de 250 euro kosten en de Galaxy J5 zal zo rond de 200 euro gaan kosten. Het is nog onbekend of deze smartphones in Nederland op de markt komen. Dit is een kwestie van afwachten.

Samsung-Galaxy-J7-J5

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters