Samsung Galaxy J7 te koop in Europa

Een Spaanse webshop en nieuwe pagina’s op de Franse website van Samsung wijzen erop dat de Galaxy J5 (2016) en de Galaxy J7 (2016) binnenkort ook in Europa te koop zullen zijn.

Samsung

Samsung oogst al jaren succes met het uitbrengen van veel verschillende goedkopere smartphones naast haar Galaxy vlaggenschepen. Ook dit jaar komen er weer verschillende nieuwe goedkopere Galaxy toestellen uit.

De afgelopen weken doken al meerdere malen twee nieuwe Samsung Galaxy C toestellen op, de C5 en de C7. Daarnaast bracht Samsung vorige maand de Galaxy J5 (2016) en de J6 (2016) in China uit, twee strakke budget toestellen met een metalen frame. Het bleef onduidelijk of de smartphones ook buiten China uitgebracht zouden worden. Eerder deze maand bleek uit een gerucht dat de J5 binnenkort in Europa uitgebracht zou worden, en vandaag bleek dat de Galaxy J7 zelfs al te koop is.

Galaxy J7

Het toestel werd gespot op een Spaanse webshop waar de J7 voor €299 verkocht werd, en het toestel is zelfs op voorraad. Vreemd genoeg verschillen de genoemde specificaties van de specificaties van de Galaxy J7 die al een tijdje in China verkrijgbaar is.

Samsung Galaxy J7

Het Chinese model heeft een full HD scherm en 3GB aan werkgeheugen, terwijl de Spaanse webshop een resolutie van 1280 x 720 (HD) en 2GB aan werkgeheugen noemt. Ook draait het toestel in Europa standaard op Android Marshmallow in plaats van Lollipop. Wel wordt dezelfde octacore processor genoemd, evenals een 13MP camera aan de achterkant en een 5MP aan de voorkant met een eigen LED-flitser.

De rest van Europa

Naar verwachting zullen de Galaxy J5 en J7 binnenkort ook in Frankrijk verkrijgbaar zijn, gezien de Franse website van Samsung al support pagina’s voor beide toestellen heeft. Daarna zal Samsung waarschijnlijk haar smartphones ook in de rest van Europa uitbrengen, al heeft het Koreaanse bedrijf nog niks officieel aangekondigd.

Bron: Samsung France

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Heeft Apple de oplossing voor smartphoneverslaving gevonden? lees verder

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters