Samsung Galaxy Note 4 krijgt update naar Android Marshmallow

We komen alsmaar dichter bij de aankondiging van Samsung’s volgende Note smartphone. Maar dit houdt het bedrijf niet tegen om zijn vorige Galaxy Note, bij ons de Galaxy Note 4, toch nog te voorzien van een update.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 vanaf vandaag verkrijgbaarOndertussen is het al bijna twee jaar geleden dat Samsung zijn Galaxy Note 4 (Edge) op de Nederlandse markt bracht. Vorig jaar kwam de opvolger van dit toestel, de Galaxy Note 5, op een paar landen na niet naar Europa. Maar er is wel goed nieuws voor de mensen die geïnteresseerd zouden zijn in een upgrade, de Samsung Galaxy Note 7 komt wel naar Nederland. Desalniettemin is de Note 4 na twee jaar nog altijd een interessant toestel. Samsung heeft de smartphone voorzien van een 5,7-inch groot quad HD-amoled scherm en intern zit er een krachtige processor samen met 3GB werkgeheugen. Het 32GB intern geheugen is eveneens uitbreidbaar.

Marshmallow update

Eind vorig jaar begon Samsung al met het uitrollen van de Marshmallow-update naar Note 4 toestellen. Al zat Nederland toen wel niet bij de landen waarin de update beschikbaar zou zijn. Vorig maand kwam de update dan eindelijk voor de Nederlandse markt, maar nog niet voor iedereen. Je kon de update enkel installeren als je een Galaxy Note 4 bij Vodafone of T-mobile had gekocht (met een abonnement). Vanaf vandaag zul je de update ook kunnen verwachten voor de unbranded versie van de Samsung Galaxy Note 4.

Nieuw in Android 6.0

Hoewel Android Lollipop meer merkbare verandering met zich teweeg bracht, zijn er toch heel wat nieuwe functies bijgekomen in Android Marshmallow. Eén van deze functies is Doze. Doze zorgt ervoor dat wanneer je smartphone in standby staat, er minder energie verbruikt zal worden en je dus langer kunt doorgaan op één laadbeurt. Voor meer informatie over Android Marshmallow raden we je aan om onze volledige review van het besturingssysteem te doorlezen.

Bron: Androidworld.nl

Laat ons even weten of jij de update al binnen hebt.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters