Samsung Galaxy Note 4 krijgt update naar Android Marshmallow

We komen alsmaar dichter bij de aankondiging van Samsung’s volgende Note smartphone. Maar dit houdt het bedrijf niet tegen om zijn vorige Galaxy Note, bij ons de Galaxy Note 4, toch nog te voorzien van een update.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 vanaf vandaag verkrijgbaarOndertussen is het al bijna twee jaar geleden dat Samsung zijn Galaxy Note 4 (Edge) op de Nederlandse markt bracht. Vorig jaar kwam de opvolger van dit toestel, de Galaxy Note 5, op een paar landen na niet naar Europa. Maar er is wel goed nieuws voor de mensen die geïnteresseerd zouden zijn in een upgrade, de Samsung Galaxy Note 7 komt wel naar Nederland. Desalniettemin is de Note 4 na twee jaar nog altijd een interessant toestel. Samsung heeft de smartphone voorzien van een 5,7-inch groot quad HD-amoled scherm en intern zit er een krachtige processor samen met 3GB werkgeheugen. Het 32GB intern geheugen is eveneens uitbreidbaar.

Marshmallow update

Eind vorig jaar begon Samsung al met het uitrollen van de Marshmallow-update naar Note 4 toestellen. Al zat Nederland toen wel niet bij de landen waarin de update beschikbaar zou zijn. Vorig maand kwam de update dan eindelijk voor de Nederlandse markt, maar nog niet voor iedereen. Je kon de update enkel installeren als je een Galaxy Note 4 bij Vodafone of T-mobile had gekocht (met een abonnement). Vanaf vandaag zul je de update ook kunnen verwachten voor de unbranded versie van de Samsung Galaxy Note 4.

Nieuw in Android 6.0

Hoewel Android Lollipop meer merkbare verandering met zich teweeg bracht, zijn er toch heel wat nieuwe functies bijgekomen in Android Marshmallow. Eén van deze functies is Doze. Doze zorgt ervoor dat wanneer je smartphone in standby staat, er minder energie verbruikt zal worden en je dus langer kunt doorgaan op één laadbeurt. Voor meer informatie over Android Marshmallow raden we je aan om onze volledige review van het besturingssysteem te doorlezen.

Bron: Androidworld.nl

Laat ons even weten of jij de update al binnen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

HMD GLOBAL Nokia 9

Nokia 9 duikt op: premium vlaggenschip met gebogen schermranden lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters