Samsung Galaxy Note 4 vanaf vandaag verkrijgbaar

De Samsung Galaxy Note 4 gaat vandaag in de verkoop voor een adviesprijs van 749 euro. De lancering van de 5,7-inch grote phablet wordt door Samsung luister bijgezet door presentaties in diverse steden, en een deal met Vodafone.

Samsung bracht de Galaxy Note 4 in het derde kwartaal uit

De Galaxy Note 4 is door ons vorige maand al besproken tijdens de IFA, waar Samsung het toestel presenteerde. Wij schreven toen: “Nog nooit had een Samsung-telefoon zulke goede specificaties.” En daar blijven we bij. Het is tevens de eerste superphone van Samsung met een QHD-scherm.

Het toestel is qua formaat niet gegroeid ten opzichte van de Galaxy Note 3, maar wel op alle fronten flink verbeterd. Het toestel bezit als belangrijkste eigenschap een 5,7-inch super amoledscherm met een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels, 3GB ram en minimaal 16GB uitbreidbaar geheugen. Een pijlsnelle 2,7 Ghz quadcore processor drijft het toestel aan. Samsung probeert deze eigenschappen aan het publiek uit te leggen met deze zin: “De phablet doet binnen een miljoenste van een seconde precies wat jij wilt.”

De camera’s zijn onder handen genomen. Met de 3,7 megapixel frontcamera kun je op 90 of 120 graden groepsselfies maken. De 16-megapixelcamera aan de achterkant heeft een optische stabiliteitsverbeteraar, die schokjes en andere kleine bewegingen tijdens het fotograferen opvangt en bovendien de sluitertijd zelf aanpast in donkere omgevingen.

Je betaalt er wel flink voor: 749 euro. Die prijs zal de komende maanden waarschijnlijk wel weer wat zakken, zoals bij de meeste Samsungtelefoons enige tijd na de lancering.

In de Phone Houses in Amersfoort, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven en Haarlem presenteert en verkoopt Samsung morgen het nieuwe toestel, en biedt het aan in combinatie met een Vodafone abonnement waarbij het toestel ‘gratis’ is en er ook twee jaar lang een tientje korting wordt gegeven op dit abonnement. In Utrecht is dit ‘blue carpet event’ van Samsung in de Belcompany-winkel en in Rotterdam in de Vodafonewinkel aan de Lijnbaan.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters