Samsung Galaxy Note 4 vanaf vandaag verkrijgbaar

De Samsung Galaxy Note 4 gaat vandaag in de verkoop voor een adviesprijs van 749 euro. De lancering van de 5,7-inch grote phablet wordt door Samsung luister bijgezet door presentaties in diverse steden, en een deal met Vodafone.

Samsung bracht de Galaxy Note 4 in het derde kwartaal uit

De Galaxy Note 4 is door ons vorige maand al besproken tijdens de IFA, waar Samsung het toestel presenteerde. Wij schreven toen: “Nog nooit had een Samsung-telefoon zulke goede specificaties.” En daar blijven we bij. Het is tevens de eerste superphone van Samsung met een QHD-scherm.

Het toestel is qua formaat niet gegroeid ten opzichte van de Galaxy Note 3, maar wel op alle fronten flink verbeterd. Het toestel bezit als belangrijkste eigenschap een 5,7-inch super amoledscherm met een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels, 3GB ram en minimaal 16GB uitbreidbaar geheugen. Een pijlsnelle 2,7 Ghz quadcore processor drijft het toestel aan. Samsung probeert deze eigenschappen aan het publiek uit te leggen met deze zin: “De phablet doet binnen een miljoenste van een seconde precies wat jij wilt.”

De camera’s zijn onder handen genomen. Met de 3,7 megapixel frontcamera kun je op 90 of 120 graden groepsselfies maken. De 16-megapixelcamera aan de achterkant heeft een optische stabiliteitsverbeteraar, die schokjes en andere kleine bewegingen tijdens het fotograferen opvangt en bovendien de sluitertijd zelf aanpast in donkere omgevingen.

Je betaalt er wel flink voor: 749 euro. Die prijs zal de komende maanden waarschijnlijk wel weer wat zakken, zoals bij de meeste Samsungtelefoons enige tijd na de lancering.

In de Phone Houses in Amersfoort, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven en Haarlem presenteert en verkoopt Samsung morgen het nieuwe toestel, en biedt het aan in combinatie met een Vodafone abonnement waarbij het toestel ‘gratis’ is en er ook twee jaar lang een tientje korting wordt gegeven op dit abonnement. In Utrecht is dit ‘blue carpet event’ van Samsung in de Belcompany-winkel en in Rotterdam in de Vodafonewinkel aan de Lijnbaan.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hyunato -

  Beetje een rare lancering. Ik kreeg geen bericht over een verstuurde telefoon maar ook niks over een uitgestelde levering. Dan staat op studentmobiel dat de telefoon de 17e wordt verwacht, op pdashop staat 22 oktober en op bol de 18e. Goed geregeld allemaal :/

  1. Quasimodo -

   Er zijn al winkels die hem geleverd hebben in de winkel zelf.
   Ik snap dat gehype van de consument nooit zo. Dan wordt het toch gewoon een weekje later?

   1. Hyunato -

    Omdat sommige mensen hobby's hebben en fan zijn van technologie. En als ze een klein fortuin uitgeven aan een nieuwe gadget die op een vrijdag geleverd moet worden (waar ze erg naar uitkijken) en is het hele teleurstelling als je niks ontvangt en ook niet weet wat de status is.

   2. Quasimodo -

    Als fan zijn van technologie betekent dat je direct de nieuwste gadgets moet hebben, dan zul je na de aanschaf elke keer weer opzoek zijn naar iets nieuws….je kunt nu eenmaal niet alles kopen wat leuk is. Daarvoor vind ik teveel leuk 😉

    Ik ben ook fan van technologie maar dat betekent voor mij dat ik ook kan genieten van iets wat ik niet direct moet hebben en al helemaal niet op de eerste dag dat het uitkomt.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters