‘Samsung Galaxy Note 7 krijgt edges’

De Samsung Galaxy Note 7, opvolger van de Note 5, krijgt edges aan beide zijden. Dit blijkt uit renders van Shai Mizrachi die de afbeeldingen op Twitter deelde.

Galaxy Note 7 geruchtengalaxy-note-7-aa-840x548

De geruchten over de Galaxy Note 7, ja je leest het goed, vloeien de laatste tijd rijkelijk binnen. We zijn al meerdere dingen te weten gekomen over het design, specificaties en de naam. Volgens bronnen gaat het toestel namelijk de Galaxy Note 7 heten om verwarring met de S-lijn te voorkomen. Verder schreven wij een aantal dagen geleden al dat het toestel een dubbele camera krijgt en vandaag weten we ook wat meer over het design.

EdgesDSC_5534

Volgens tech-journalist Shai Mizrachi krijgt de Note 7 edges aan de voor- en achterzijde. Dit is te vergelijken met het design van de Galaxy S7 Edge. Mizrachi heeft het in het verleden vaker bij het rechte eind gehad, dus de kans is groot dat Samsung voor dit design gekozen heeft. Het is interessant om te zien hoe Samsung zijn designtrend aanpast met de Edges die op steeds meer toestellen worden toegepast.

Afmetingen

Op Twitter deelde de journalist een foto met daarbij de exacte dimensies van de smartphone. Volgens de renders wordt het toestel 153mm hoog, 74.5mm breed en 7.8mm dik. Hiermee is het toestel minder hoog en breed dan zijn voorganger. De smartphone wordt alleen ietsje dikker, maar dat kan nooit kwaad aangezien de dikte vaak bepaalt wordt door de batterij, en die kan ons niet groot genoeg zijn.

Dubbele cameraGalaxy Note 7

Twee dagen geleden kwamen er geruchten over een dubbele camera aan de achterkant van de Galaxy Note 7. Volgens anonieme bronnen krijgt het toestel een camera met twee sensors. Merken als HTC, LG en Huawei gingen Samsung al voor met deze technologie en het is dan ook even afwachten wat Samsung gaat doen met de extra sensor. Wat opvallend is, is dat de render van vandaag de dubbele camera niet laat zien, maar dat kan ook zijn omdat de maker alleen de dimensies van het toestel wilde laten zien.

 

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters