‘Samsung Galaxy Note 7 krijgt edges’

De Samsung Galaxy Note 7, opvolger van de Note 5, krijgt edges aan beide zijden. Dit blijkt uit renders van Shai Mizrachi die de afbeeldingen op Twitter deelde.

Galaxy Note 7 geruchtengalaxy-note-7-aa-840x548

De geruchten over de Galaxy Note 7, ja je leest het goed, vloeien de laatste tijd rijkelijk binnen. We zijn al meerdere dingen te weten gekomen over het design, specificaties en de naam. Volgens bronnen gaat het toestel namelijk de Galaxy Note 7 heten om verwarring met de S-lijn te voorkomen. Verder schreven wij een aantal dagen geleden al dat het toestel een dubbele camera krijgt en vandaag weten we ook wat meer over het design.

EdgesDSC_5534

Volgens tech-journalist Shai Mizrachi krijgt de Note 7 edges aan de voor- en achterzijde. Dit is te vergelijken met het design van de Galaxy S7 Edge. Mizrachi heeft het in het verleden vaker bij het rechte eind gehad, dus de kans is groot dat Samsung voor dit design gekozen heeft. Het is interessant om te zien hoe Samsung zijn designtrend aanpast met de Edges die op steeds meer toestellen worden toegepast.

Afmetingen

Op Twitter deelde de journalist een foto met daarbij de exacte dimensies van de smartphone. Volgens de renders wordt het toestel 153mm hoog, 74.5mm breed en 7.8mm dik. Hiermee is het toestel minder hoog en breed dan zijn voorganger. De smartphone wordt alleen ietsje dikker, maar dat kan nooit kwaad aangezien de dikte vaak bepaalt wordt door de batterij, en die kan ons niet groot genoeg zijn.

Dubbele cameraGalaxy Note 7

Twee dagen geleden kwamen er geruchten over een dubbele camera aan de achterkant van de Galaxy Note 7. Volgens anonieme bronnen krijgt het toestel een camera met twee sensors. Merken als HTC, LG en Huawei gingen Samsung al voor met deze technologie en het is dan ook even afwachten wat Samsung gaat doen met de extra sensor. Wat opvallend is, is dat de render van vandaag de dubbele camera niet laat zien, maar dat kan ook zijn omdat de maker alleen de dimensies van het toestel wilde laten zien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters