‘Naam van opvolger Samsung Galaxy Note 5 bevestigd’

Evan Blass heeft op Twitter bevestigd dat de opvolger van de Samsung Galaxy Note 5 de Galaxy Note 7 gaat heten aan de hand van een officieel logo.

Samsung

Veelvuldig bron van gelekte informatie betreffende onaangekondigde smartphones Evan Blass heeft vandaag middels zijn Twitter-account bevestigd dat de opvolger van de Samsung Galaxy Note 5 de Galaxy Note 7 gaat heten.

Hij plaatste een foto op Twitter van een Galaxy Note 7 logo, waarmee we eindelijk duidelijkheid krijgen over de naam van de langverwachte phablet. Naast het feit dat het nog niet duidelijk was of Edge in de titel zou staan bleef er ondanks aanhoudende geruchten twijfel bestaan over of Samsung een generatie over zou slaan.

Galaxy Note 7

Volgens betrouwbare bronnen wil de Koreaanse gigant verwarring onder de consumenten voorkomen over welk toestel nieuw is, en dus de Galaxy Note serie gelijk krijgen qua nummering met de Galaxy S lijn. Samsung vreest ervoor dat consumenten anders denken dat de Galaxy Note 6 een verouderd toestel is, want de Galaxy S7 bestaat immers al.

Galaxy Note 7

Nu blijken die geruchten dus te kloppen, althans, als de informatie van Evan Blass klopt. De afbeelding zou door iedereen met een beetje Photoshop kennis bewerkt kunnen zijn, maar normaliter is Evan Blass goed geïnformeerd en heeft hij het meestal bij het rechte eind.

Specificaties

De Galaxy Note 7 heeft naar verwachting een 5.8-inch Super AMOLED scherm met gebogen randen, een verbeterde Exynos 8 chipset in combinatie met 6GB aan werkgeheugen en een flinke 4000mAh batterij. Aan de achterkant zit waarschijnlijk een high-end 12MP camera met ultra autofocus. Naast een vingerprintscanner heeft het toestel waarschijnlijk ook een iris scanner, waarmee de nadruk nog meer op veiligheid wordt gelegd.

Onderscheid

Het wordt interessant om te zien hoe Samsung het onderscheid gaat maken tussen de Note 7 en de Galaxy S7 Edge, gezien beide gebogen randen hebben, maar dat niet aan de naam van de Note 7 af te zien is. Als je dan toch verwarring onder consumenten wil voorkomen, dan lijkt dat niet de meest tactische zet. We gaan het allemaal op 2 augustus mee maken, wanneer Samsung zijn nieuwe phablet gaat onthullen.

Bron: Evan Blass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio -

    “Naam van opvolger Samsung Galaxy Note 5 bevestigd”……….daarmee wekt bij mij de suggestie dat het is bevestigd door de fabrikant. Het is dus ‘bevestigd’ door een lekker. Hoe betrouwbaar deze lekker dan ook is, ik zou het persoonlijk pas betitelen met ‘bevestigd’ als de fabrikant dit pas echt naar buiten brengt want pas dan weet je het 100 procent zeker.

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters