Samsung Galaxy Note 7 functies uitgelekt

Een onderschept memo van Samsung maakt ons wijzer over een paar van de functies die de Samsung Galaxy Note 7 zal moeten krijgen.

Onduidelijkheid

Over de Note 7 en de uitgelekte functies bestaat nogal wat onduidelijkheid. Ten eerste: de Note 7 wordt vermoedelijk de opvolger van de Samsung Galaxy Note 5. Samsung slaat in dat geval Samsung Galaxy Note 7één generatie over, zodat de Note 7 gelijk genaamd is aan de Galaxy S7. Ten tweede: de functies zijn gebaseerd op een rapport dat vermoedelijk uitgelekt is bij Samsung. Deze gegevens zijn niet bevestigd en kunnen incorrect zijn.

Nieuwe functies

De S-Pen in de Note 7 zal een nieuwere versie van Bluetooth LE krijgen, waardoor de pen efficiënter met energie is. In het Air View-scherm kun je handige applicaties vinden voor het gebruik met je S-Pen. Aan dit menu worden volgens de geruchten twee extra functies toegevoegd, namelijk een woordenboek en een tekst-naar-spraak optie.

De irisscanner in de Samsung Galaxy Note 7 zou vermoedelijk gebruikt kunnen worden voor het vergrendelen van applicaties, documenten en mappen. Wanneer een irisscanner aanwezig zal zijn, is deze natuurlijk ook bruikbaar voor het vergrendelen van de telefoon.

Al bekend

Over de Note is al veel informatie gelekt. Zo zou de telefoon in de kleuren Black Onyx, Blue Coral en Silver Titanium beschikbaar zijn. Voorin zit een 5.7-inch superamoledscherm komen met een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Een Qualcomm Snapdragon 821- of Snapdragon 823-processor gepaard met 6GB werkgeheugen zal volgens geruchten onder de kap zitten. De camera’s in de telefoon kunnen waarschijnlijk foto’s nemen met een maximale resolutie van 12 en 5 megapixel. Om alles van stroom te voorzien is een 4000mAh-accu aanwezig.

Zoals je aan de bovenstaande specificaties kunt zien, belooft de Note 7 een krachtige phablet te worden. Of dit toestel in Europa beschikbaar zal zijn, is momenteel nog onbekend. Naar verwachting zullen we meer over deze telefoon weten na 2 augustus, aangezien hij dan aangekondigd schijnt te worden.

 

Bron: iGyaan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters