Samsung Galaxy Note 7 in vol ornaat te bewonderen op gelekte renders

Evan Blass heeft officieel ogende renders van de Galaxy Note 7 gelekt, waarop de phablet in vol ornaat te zien is.

Samsung

Op 2 augustus, precies over een maand, zal Samsung de opvolger van de Galaxy Note 5 aan gaan kondigen, de Galaxy Note 7. Het langverwachte toestel was de afgelopen maanden het onderwerp van veel geruchten, waardoor we al een goed beeld hebben van wat voor specificaties de krachtige phablet heeft. Toch bleef het onduidelijk hoe Samsung’s nieuwe vlaggenschip er uit zou gaan zien.

Galaxy Note 7

Daar is vandaag echter verandering in gekomen, want Evan Blass, frequent lekker van onaangekondigde smartphones, heeft vandaag officieel ogende renders van de Galaxy Note 7 gelekt. Hij wist de afgelopen jaren onder de naam @evleaks veel smartphones te onthullen en belangrijke geruchten te weerleggen.

Samsung Galaxy Note 7

Drie kleuren

Op de renders die Evan Blass op Twitter heeft geplaatst zijn drie verschillende kleur-varianten te zien, Black Onyx, Blue Coral en Silver Titanium. Zoals verwacht heeft de phablet inderdaad een scherm met twee gebogen randen, vergelijkbaar met de Galaxy S7 Edge. De camera op de achterkant van de phablet is ook gelijk aan de camera van Galaxy S7. Ook is duidelijk te zien dat de ingang waar je de S Pen stylus in kunt schuiven zich rechts onderin bevindt.

Aan de voorkant zit een selfie camera naast wat waarschijnlijk een iris scanner is. Aan de onderkant zit een fysieke homeknop met een vingerprintscanners en aan beide kanten capacitieve knoppen. Precies wat je van een Samsung toestel zou verwachten dus!

Specificaties

Voor een compleet overzicht van de vermeende specificaties verwijs ik je graag door naar ons vorige artikel over de Samsung Galaxy Note 7, maar de hoogtepunten betreffen een 5.7-inch Super AMOLED scherm, de Snapdragon 821 en maar liefst 6GB aan werkgeheugen. Al met al lijkt het een zeer aantrekkelijke phablet te gaan worden met indrukwekkende specificaties. Het is helaas nog niet bekend of de Galaxy Note 7 ook direct naar Europa komt, iets wat bij de Galaxy Note 5 niet het geval was.

Bron: Evan Blass

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters