Gelekte Samsung Galaxy Note 7 teaser onthult gebogen randen

Een vandaag gelekte teaser voor de langverwachte Samsung Galaxy Note 7 bevestigt dat de phablet gebogen randen heeft.

Samsung

Volgende maand gaat Samsung waarschijnlijk de Samsung Galaxy Note 7 aankondigen, de opvolger van de succesvolle Galaxy Note 5. Het Koreaanse bedrijf heeft voor zijn nieuwe phablet de Galaxy Note 6 overgeslagen zoals je vast al door had. Dat is een bewuste keuze van Samsung, zodat zijn Galaxy S lijn qua nummering gelijk loopt met zijn Galaxy Note lijn. Het bedrijf was namelijk bang dat consumenten zouden gaan denken dat de Galaxy Note 6 een jaar oud is, simpelweg omdat de phablet lijn van Samsung een generatie achterloopt op de Galaxy S7. Zeker nu Apple ook grotere varianten van zijn iPhone’s uitbrengt die wel dezelfde nummering aanhouden zou het op dezelfde manier doorgaan alleen maar voor verwarring zorgen.

Galaxy Note 7

Een aantal maanden geleden werd het al duidelijk dat Samsung zowel een model met ‘normale’ als gebogen randen aan het testen was. De Samsung Galaxy S7 Edge is een groot succes waardoor Samsung het de eerste helft van dit jaar ontzettend goed deed. Het was dan ook een no-brainer om ook een gebogen variant uit te brengen. Immers was de Galaxy Note Edge het eerste toestel van Samsung met een gebogen rand, al was dat maar aan een zijde. Toch is Samsung niet van plan om twee verschillende ontwerpen op de markt te brengen, waardoor het lange tijd onduidelijk bleef waarvoor het bedrijf zou gaan kiezen.

Galaxy Note 7

Teaser

Die twijfel is vandaag echter weggenomen dankzij een gelekte teaser. Phone Arena zegt de afbeelding ontvangen te hebben van een betrouwbare bron en op basis van wat we ervan kunnen zien lijkt het inderdaad om een officiĆ«le teaser te gaan. De afbeelding toont een phablet met een stylus, met daaronder de tekst: “Write on the edge of something great.” Eerdere geruchten wezen op gebogen randen op zowel de voor- als achterkant van de phablet. Naast dat de teaser die gebogen randen lijkt te bevestigen zou de tekst ook kunnen verwijzen naar nieuwe functionaliteiten voor Samsung’s S-Pen. We gaan het volgende maand allemaal ontdekken, want dan zal Samsung naar verwachting zijn nieuwe phablet onthullen.

Bron: Phone Arena

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters