Nederlandse lancering Samsung Galaxy Note 7 uitgesteld

Samsung heeft op Twitter bekend gemaakt dat de Nederlandse release van de Samsung Galaxy Note 7 helaas met een week zal worden uitgesteld.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung kondigde op 2 augustus de Samsung Galaxy Note 7 aan, de opvolger van de populaire Galaxy Note 5. De phablet weet qua specificaties opnieuw te overtuigen, maar vooral de ingebouwde irisscanner en de verbeterde S-Pen stelen de show. Zo kun je nu bijvoorbeeld je Note 7 ontgrendelen door simpelweg je oog te laten scannen door je selfie camera, wat volgens Samsung de meest veilige methode is. De ingenieuze samenwerking tussen het pennetje en Samsung’s software zorgt ervoor dat je vernuftige handelingen kunt uitvoeren. Door met het pennetje boven een woord te zweven kun je het bijvoorbeeld automatisch laten vertalen.

Nederlandse lancering uitgesteld

Het gaat helaas iets langer duren voor we in Nederland aan de slag kunnen met de Galaxy Note 7, zo bleek vanochtend. De Galaxy Note 7 is zeer populair in verschillende landen, waardoor Samsung moeite heeft om de vraag bij te benen. Eerst stelde het Koreaanse bedrijf de Galaxy Note 7 al in Maleisië uit, maar nu moet ook Nederland er helaas aan geloven. Samsung heeft namelijk zojuist via Twitter bekend gemaakt dat het toestel in Nederland met een week wordt uitgesteld. Daarmee valt de releasedatum nu dus op 9 september.

Tegenvaller

Het is overigens nog niet mogelijk om de Samsung Galaxy Note 7 in Nederland vooruit te bestellen. Het is niet duidelijk of de toegewezen voorraad nu naar een ander land gaat, of dat de exemplaren simpelweg een weekje langer worden achter gehouden. Het is een tegenvaller voor de liefhebbers die al maanden naar de langverwachte phablet hebben uitgekeken, maar nadat Samsung met de Galaxy Note 5 Nederland oversloeg is het überhaupt al een aangename verrassing dat we ook hier met de Galaxy Note 7 aan de slag kunnen. Ondertussen heeft Samsung ook bevestigd dat er in ieder geval in China ook een dual-SIM variant met 6GB aan werkgeheugen zal worden uitgebracht.

Bron: Samsung

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Effen -

    Dat Samsung naar de klote loopt met zijn Note 7.
    Eerst wilde Samsung de Note 5 niet uitbrengen in Nederland.
    Nu hebben ze opnieuw minachting voor Nederland door de lancering een week uit te stellen.
    Nou Samsung nu willen wij de Note 7 niet meer.

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters