Nederlandse lancering Samsung Galaxy Note 7 uitgesteld

Samsung heeft op Twitter bekend gemaakt dat de Nederlandse release van de Samsung Galaxy Note 7 helaas met een week zal worden uitgesteld.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung kondigde op 2 augustus de Samsung Galaxy Note 7 aan, de opvolger van de populaire Galaxy Note 5. De phablet weet qua specificaties opnieuw te overtuigen, maar vooral de ingebouwde irisscanner en de verbeterde S-Pen stelen de show. Zo kun je nu bijvoorbeeld je Note 7 ontgrendelen door simpelweg je oog te laten scannen door je selfie camera, wat volgens Samsung de meest veilige methode is. De ingenieuze samenwerking tussen het pennetje en Samsung’s software zorgt ervoor dat je vernuftige handelingen kunt uitvoeren. Door met het pennetje boven een woord te zweven kun je het bijvoorbeeld automatisch laten vertalen.

Nederlandse lancering uitgesteld

Het gaat helaas iets langer duren voor we in Nederland aan de slag kunnen met de Galaxy Note 7, zo bleek vanochtend. De Galaxy Note 7 is zeer populair in verschillende landen, waardoor Samsung moeite heeft om de vraag bij te benen. Eerst stelde het Koreaanse bedrijf de Galaxy Note 7 al in Maleisië uit, maar nu moet ook Nederland er helaas aan geloven. Samsung heeft namelijk zojuist via Twitter bekend gemaakt dat het toestel in Nederland met een week wordt uitgesteld. Daarmee valt de releasedatum nu dus op 9 september.

Tegenvaller

Het is overigens nog niet mogelijk om de Samsung Galaxy Note 7 in Nederland vooruit te bestellen. Het is niet duidelijk of de toegewezen voorraad nu naar een ander land gaat, of dat de exemplaren simpelweg een weekje langer worden achter gehouden. Het is een tegenvaller voor de liefhebbers die al maanden naar de langverwachte phablet hebben uitgekeken, maar nadat Samsung met de Galaxy Note 5 Nederland oversloeg is het überhaupt al een aangename verrassing dat we ook hier met de Galaxy Note 7 aan de slag kunnen. Ondertussen heeft Samsung ook bevestigd dat er in ieder geval in China ook een dual-SIM variant met 6GB aan werkgeheugen zal worden uitgebracht.

Bron: Samsung

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters