Samsung Galaxy Note 7 verbreekt pre-order record Galaxy S7

Goed nieuws voor Samsung want in Zuid-Korea heeft het bedrijf met de Galaxy Note 7 het pre-order record van zijn Galaxy S7 verbroken.

200 000

Galaxy Note 7 voorkant op verwarmingDit is hoeveel Galaxy Note 7 smartphones in de twee dagen dat je het toestel kunt pre-orderen in Zuid-Korea verkocht zijn. Om duidelijk te maken hoe goed de smartphone verkoopt: de Galaxy S7 was op die tijd ‘slechts’ 100 000 keer ‘over de toonbank’ gegaan. Niet slecht voor een toestel van €849.

Europa

Maar het blijft natuurlijk de vraag of Samsung zijn Galaxy Note 7 even goed zal verkopen in Europa. Aziaten hebben nu eenmaal een voorliefde voor grote smartphones, en Europeanen niet echt.

Pre-order martphone en krijg gifts

Galaxy Note 7 achtercameraDat Samsung reeds zoveel Galaxy Note 7 smartphones heeft weten te verkopen in Zuid-Korea is redelijk logisch. In tegenstelling tot in Europa zet het bedrijf in zijn thuisland vol in op de Galaxy Note 7 door extraatjes bij het toestel te geven. Zo krijg je bij een pre-order van de Samsung Galax Note 7  in Zuid-Korea er gratis een Gear Fit 2, 50% korting op een schermreparatie en voucher van 80 euro!

Galaxy Note 7

Bij All About Phones hebben we al de kans gekregen om even met de Galaxy Note 7 te spelen. Na kort met het toestel doorgebracht te hebben waren we er heel positief over. De smartphone is voorzien van een ontwerp dat heel veel weg heeft van de Galaxy S7 Edge, maar er toch nog net iets beter uitziet. De randjes zijn mooi afgerond waardoor de smartphone heel goed in de hand ligt maar er ook netjes uitziet. Samsung heeft ervoor gekozen de smartphone te voorzien van een min of meer symmetrisch ontwerp.

Verder zit er in de smartphone een krachtige Exynos 8-octacore processor met 4GB werkgeheugen en een 3500mAh grote accu. Vooraan vind je een 5-megapixel selfiecamera, 5,7-inch quad-HD amoled-scherm met edge randen, iriscanner en vingerafdrukscanner. Achteraan de smartphone vind je eenzelfde 12-megapixel achtercamera als op de Galaxy S7 Edge. En net bij zoals iedere voorgaande Note-smartphone vind je in de rechter onderhoek de S-pen terug.

Beschikbaarheid

Mocht je geïnteresseerd zijn in de Note 7, dan kun je hem via onderstaande links pre-orderen. Zonder abonnement kost het toestel rond de €849. De Samsung Galaxy Note 7 is vanaf 2 september beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters