Vlucht vertraagd nadat passagier wi-fi hotspot Galaxy Note 7 noemt

Een recente vlucht van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Virgin America heeft om een wel heel bijzondere reden vertraging opgelopen. Een jolige passagier noemde zijn Wi-Fi verbinding Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7Een recente vlucht van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Virgin America heeft vertraging opgelopen nadat personeel ontdekte dat een passagier zijn Wi-Fi hotspot “Samsung Galaxy Note7_1097” had genoemd. De piloot riep om dat het niet zomaar een grapje was, waarna aangekondigd werd dat alle tassen nogmaals zouden worden gecontroleerd. Het vliegtuig vloog van Boston naar San Francisco. Vervolgens dreigde de piloot zijn vliegtuig om te keren. De schuldige lolbroek meldde zich vervolgens in de cabine.

Domme grap

De piloot legde daarna aan alle passagiers uit wat er was gebeurd: “Dames en heren, we hebben het toestel gevonden. Het gaat gelukkig niet echt om een Galaxy Note 7, enkel de naam van het toestel was veranderd.” Oftewel, de eigenaar van het toestel had simpelweg zijn SSID veranderd. Het lijkt om een simpel grapje te gaan, maar gezien de potentiële gevolgen is het natuurlijk een domme actie. Het personeel was verplicht om de voorgeschreven protocollen te volgen, waardoor het vliegtuig te laat op zijn bestemming aankwam. Een van de passagiers wist nog snel een screenshot van de verbinding te maken, die je rechtsboven kunt zien. De schuldige is naar verluidt zonder ook maar enige gevolgen er vanaf gekomen.

Defect

Samsung zal naar verwachting deze maand nog bekend maken wat er mis ging met zijn phablet. De Samsung Galaxy Note 7 werd geprezen door de pers, maar nadat toestellen begonnen te exploderen moest de Koreaanse smartphonefabrikant noodgedwongen alle verkochte exemplaren terugroepen. Daarna werden zogenaamd veilige exemplaren uitgebracht, die later ook last bleken te hebben van het mysterieuze defect, waarna Samsung zijn geliefde phablet helemaal van de markt haalde.

Bron: Gizmodo

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters