‘Samsung Galaxy Note 8 komt tweede helft 2017 uit’

Samsung gaat de Samsung Galaxy Note 8 in de tweede helft van 2017 uitbrengen. Ondanks het Note 7-debacle zou het Zuid-Koreaanse bedrijf toch een nieuw toestel in zijn phablet-reeks gaan uitbrengen.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8Na het debacle van de Samsung Galaxy Note 7 kwam er vrijwel direct speculatie over de opvolger. Vicevoorzitter Kim Duk-jin van het Korea-Inisght Institute zei bijvoorbeeld dat Samsung het Note-merk zou moeten laten vallen. Volgens de analist zouden consumenten het gevaarlijk blijven vinden om een Note-toestel te kopen, zelfs een nieuwe Note-smartphone.

Samsung komt toch met Samsung Galaxy Note 8

Nu spreekt een ambtenaar van de elektronicasector Duk-jin tegen. De anonieme bron zegt het volgende: “De Galaxy Note 7 was erg populair voordat gebruikers begonnen te vertellen over toestellen die explodeerden of vlam vatten terwijl ze aan de oplader lagen. De phablet-markt, die Samsung gecreëerd heeft, blijft groeien. Daarom zal het bedrijf de Note-serie dit jaar opnieuw uitbrengen.”

4K-beeldscherm in Note 8

Een vertegenwoordiger van een partner van Samsung vertelde daarnaast meer over de hardware van de Note 8. Volgens hem krijgt de Galaxy S8 nog een quad HD-beeldscherm. De Samsung Galaxy Note 8 zou echter uitgerust worden met een 4K-display. Bovendien krijgt de Note 8 volgens de anonieme bron ook betere functionaliteit met Virtual Reality. De Note 8 werkt volgens de bron met Gear VR.

Bron: BusinessKorea via PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Marcel -

    Ik kan niet wachten !! heb nooit problemen gehad met mijn note 4 [en die heeft echt alles al mee gemaakt] voor ons een top toestel 100%. We wachten het af…………

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters