‘Samsung Galaxy Note 8 komt tweede helft 2017 uit’

Samsung gaat de Samsung Galaxy Note 8 in de tweede helft van 2017 uitbrengen. Ondanks het Note 7-debacle zou het Zuid-Koreaanse bedrijf toch een nieuw toestel in zijn phablet-reeks gaan uitbrengen.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8Na het debacle van de Samsung Galaxy Note 7 kwam er vrijwel direct speculatie over de opvolger. Vicevoorzitter Kim Duk-jin van het Korea-Inisght Institute zei bijvoorbeeld dat Samsung het Note-merk zou moeten laten vallen. Volgens de analist zouden consumenten het gevaarlijk blijven vinden om een Note-toestel te kopen, zelfs een nieuwe Note-smartphone.

Samsung komt toch met Samsung Galaxy Note 8

Nu spreekt een ambtenaar van de elektronicasector Duk-jin tegen. De anonieme bron zegt het volgende: “De Galaxy Note 7 was erg populair voordat gebruikers begonnen te vertellen over toestellen die explodeerden of vlam vatten terwijl ze aan de oplader lagen. De phablet-markt, die Samsung gecreëerd heeft, blijft groeien. Daarom zal het bedrijf de Note-serie dit jaar opnieuw uitbrengen.”

4K-beeldscherm in Note 8

Een vertegenwoordiger van een partner van Samsung vertelde daarnaast meer over de hardware van de Note 8. Volgens hem krijgt de Galaxy S8 nog een quad HD-beeldscherm. De Samsung Galaxy Note 8 zou echter uitgerust worden met een 4K-display. Bovendien krijgt de Note 8 volgens de anonieme bron ook betere functionaliteit met Virtual Reality. De Note 8 werkt volgens de bron met Gear VR.

Bron: BusinessKorea via PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Marcel -

    Ik kan niet wachten !! heb nooit problemen gehad met mijn note 4 [en die heeft echt alles al mee gemaakt] voor ons een top toestel 100%. We wachten het af…………

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters