Samsung Galaxy Note 8 concept: het perfecte vlaggenschip?

De Samsung Galaxy S8 is een fantastisch vlaggenschip, maar Samsung heeft toch op een aantal vlakken concessies moeten doen. Bij de Samsung Galaxy Note 8 is dat echter niet meer het geval. Althans, als we deze ontwerper moeten geloven.

Samsung Galaxy S8: een groot compromis

De Samsung Galaxy S8 is zonder twijfel een van de beste smartphones van dit moment. De Koreaanse smartphonefabrikant heeft een compleet vlaggenschip af weten te leveren. Althans, compleet, Samsung was eigenlijk nog meer van plan.

Samsung Galaxy Note 8

De techgigant moest door de dunne schermranden een nieuwe plek voor de vingerafdrukscanner vinden. Het was de bedoeling dat het stukje technologie onder het scherm verwerkt zou worden, maar dat lukte niet op tijd. Daardoor kwam de vingerafdrukscanner op de achterkant van de Samsung Galaxy S8 terecht.

Is de Samsung Galaxy S8 dan een compromis? Zo zou je het wel kunnen stellen. De Galaxy Note 8 krijgt waarschijnlijk wel een vingerafdrukscanner onder het scherm, evenals de Galaxy S9. Kleine troost: ook Apple krijgt het naar verluidt niet voor elkaar bij de iPhone 8.

Er is overigens nog een compromis. Samsung was naar verluidt van plan om een dubbele camera in de Galaxy S8 te verwerken, maar was niet tevreden met de prestaties van de camera. Wordt de Samsung Galaxy Note 8 de perfecte versie van de Galaxy S8? Misschien wel.

Samsung Galaxy Note 8 concept

Een Youtuber genaamd Concept Creator geeft ons alvast een voorproefje. Hij maakte een concept van de Galaxy Note 8, inclusief een dubbele camera en een vingerafdrukscanner onder het scherm. Het model heeft een 6.4-inch infinity scherm en een verticaal gepositioneerde dubbele camera.

Het blijft natuurlijk een stukje fantasie, maar de kans is groot dat Samsung iets in deze richting van plan is. Een headphone jack, de S Pen en drie speakers: laat maar komen!

Samsung heeft overigens zelf al bevestigd dat het dit jaar met de Samsung Galaxy Note 8 komt. Het bedrijf beloofde om het goed te maken na de Galaxy Note 7 door een ijzersterk vlaggenschip af te leveren.

Bron: Concept Creator

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters