Samsung Galaxy Note 8 concept: het perfecte vlaggenschip?

De Samsung Galaxy S8 is een fantastisch vlaggenschip, maar Samsung heeft toch op een aantal vlakken concessies moeten doen. Bij de Samsung Galaxy Note 8 is dat echter niet meer het geval. Althans, als we deze ontwerper moeten geloven.

Samsung Galaxy S8: een groot compromis

De Samsung Galaxy S8 is zonder twijfel een van de beste smartphones van dit moment. De Koreaanse smartphonefabrikant heeft een compleet vlaggenschip af weten te leveren. Althans, compleet, Samsung was eigenlijk nog meer van plan.

Samsung Galaxy Note 8

De techgigant moest door de dunne schermranden een nieuwe plek voor de vingerafdrukscanner vinden. Het was de bedoeling dat het stukje technologie onder het scherm verwerkt zou worden, maar dat lukte niet op tijd. Daardoor kwam de vingerafdrukscanner op de achterkant van de Samsung Galaxy S8 terecht.

Is de Samsung Galaxy S8 dan een compromis? Zo zou je het wel kunnen stellen. De Galaxy Note 8 krijgt waarschijnlijk wel een vingerafdrukscanner onder het scherm, evenals de Galaxy S9. Kleine troost: ook Apple krijgt het naar verluidt niet voor elkaar bij de iPhone 8.

Er is overigens nog een compromis. Samsung was naar verluidt van plan om een dubbele camera in de Galaxy S8 te verwerken, maar was niet tevreden met de prestaties van de camera. Wordt de Samsung Galaxy Note 8 de perfecte versie van de Galaxy S8? Misschien wel.

Samsung Galaxy Note 8 concept

Een Youtuber genaamd Concept Creator geeft ons alvast een voorproefje. Hij maakte een concept van de Galaxy Note 8, inclusief een dubbele camera en een vingerafdrukscanner onder het scherm. Het model heeft een 6.4-inch infinity scherm en een verticaal gepositioneerde dubbele camera.

Het blijft natuurlijk een stukje fantasie, maar de kans is groot dat Samsung iets in deze richting van plan is. Een headphone jack, de S Pen en drie speakers: laat maar komen!

Samsung heeft overigens zelf al bevestigd dat het dit jaar met de Samsung Galaxy Note 8 komt. Het bedrijf beloofde om het goed te maken na de Galaxy Note 7 door een ijzersterk vlaggenschip af te leveren.

Bron: Concept Creator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. MarianneW -

  Ik heb een Note 4 en dat is nog steeds een fantastisch apparaat.
  Ik ben benieuwd naar de Note 8 maar vertrouwen in Samsung is wel minder na debacle met Note 7, de roze gloed bij de S8 en nu weer dit…

 2. Uko -

  de Galaxy s8 is echt een ramp. hij herstart vanzelf de hele tijd en apps werken slecht zoals ad krant.

  nu schijnt dat over de hele wereld zo te zijn. Ik ga er mee terug deze week.

  bizar

  1. mark -

   zoals jij het beschrijft lijkt het op eenm software probleem. mocht je een pc thuis hebben kan je zelf met kies van samsung de software herstellen.

   ps. heb ja al een hard reset uitgevoerdt?

   1. Erik -

    Mark, diverse S8 en S8+ modellen blijken een reboot probleem te hebben!
    Lees XDAforum, diverse bronnen melden dat het een fikse hardware probleem blijkt te zijn.
    Ik had dit ook bij mijn S8+ en ter reparatie op laten sturen. Heb gisteren te horen gekregen dat het toestel niet meer te fiksen valt, wegens de reboot probleem. Heb nu mijn geld terug gevraagt.
    Echt diep triest dat een nieuw toestel al vanaf 1ste keer opstarten al defect blijkt te zijn. Dankzij het reboot probleem.

 3. Rianne Klinkhamer -

  Fantastisch! Ik kijk er naar uit. Wacht al 3 jaar, note 5 kwam niet, note 7 in handen gehad en besteld maar kwam helaas ook niet en nu eindelijk een nieuwe note! Het is het wachten meer dan waard!

   1. Ramon -

    +1 zit nog met de note 3 deze op release dag gekocht nu wachten op de noten 8 denk m ook maar cash af te rekenen!

   2. Rianne Klinkhamer -

    Yep, ik zit ook nog met de note 3 dus het wordt nu echt tijd voor een nieuwe!

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters