‘Benjamin Geskin ontwerpt plausibel Samsung Galaxy Note 8 concept’

Veel ontwerpers zien het uitkomen van een nieuw toestel als de motivatie om zelf ook aan de slag te gaan. Overal op het internet verschijnen dan concept schetsen van het mogelijke uiterlijk van de aankomende smartphone. Eén van die designers is Benjamin Geskin. Van zijn hand is onlangs een Samsung Galaxy Note 8 concept verschenen, welke niet zo ver van de waarheid zou kunnen liggen.

Benjamin Geskin

Benjamin Geskin is geen onbekende in de smartphone wereld en voorziet geïnteresseerden via zijn Twitter account van de laatste gelekte beelden en eigen concept schetsen. Geskin’s informatie lijkt redelijk betrouwbaar te zien. Hij zou veel van de informatie via insiders in de industrie krijgen.

Samung Galaxy Note 8 conceptSamsung Galaxy Note 8 concept met 6.4 inch Infinity Display.

Het ontwerp van Geskin ziet eruit als iets wat Samsung liefhebbers op prijs zouden stellen. Het toestel lijkt op een vergrote versie van de Samsung Galaxy S8, wat niet implausibel zou zijn. Geskin gaat ervan uit dat de Note 8 zal komen met een 6.4 inch 4k Infinity Display. Ook dit lijkt niet vergezocht, aangezien de andere Galaxy apparaten van dit jaar hier ook mee zijn uitgerust. De telefoon ziet er verder slank uit en past geheel in de Samsung serie.

Is Note 8 uniek genoeg?

Een nadeel van de slankheid van het toestel is wel dat het moeilijk zal worden de bekende S-Pen in de telefoon te verwerken. Samsung zal hiervoor een creatieve oplossing moeten bedenken, welke het design of de prestaties van de Note 8 niet aantasten. Een ander probleem waar het toestel mee te maken zal krijgen, is of het zich genoeg kan differentiëren van de Galaxy S8+. Dit toestel is met het 6.2 inch display bijna even groot, maar doordat het toch iets kleiner is waarschijnlijk goedkoper.

Bron: Benjamin Geskin

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters