‘Benjamin Geskin ontwerpt plausibel Samsung Galaxy Note 8 concept’

Veel ontwerpers zien het uitkomen van een nieuw toestel als de motivatie om zelf ook aan de slag te gaan. Overal op het internet verschijnen dan concept schetsen van het mogelijke uiterlijk van de aankomende smartphone. Eén van die designers is Benjamin Geskin. Van zijn hand is onlangs een Samsung Galaxy Note 8 concept verschenen, welke niet zo ver van de waarheid zou kunnen liggen.

Benjamin Geskin

Benjamin Geskin is geen onbekende in de smartphone wereld en voorziet geïnteresseerden via zijn Twitter account van de laatste gelekte beelden en eigen concept schetsen. Geskin’s informatie lijkt redelijk betrouwbaar te zien. Hij zou veel van de informatie via insiders in de industrie krijgen.

Samung Galaxy Note 8 conceptSamsung Galaxy Note 8 concept met 6.4 inch Infinity Display.

Het ontwerp van Geskin ziet eruit als iets wat Samsung liefhebbers op prijs zouden stellen. Het toestel lijkt op een vergrote versie van de Samsung Galaxy S8, wat niet implausibel zou zijn. Geskin gaat ervan uit dat de Note 8 zal komen met een 6.4 inch 4k Infinity Display. Ook dit lijkt niet vergezocht, aangezien de andere Galaxy apparaten van dit jaar hier ook mee zijn uitgerust. De telefoon ziet er verder slank uit en past geheel in de Samsung serie.

Is Note 8 uniek genoeg?

Een nadeel van de slankheid van het toestel is wel dat het moeilijk zal worden de bekende S-Pen in de telefoon te verwerken. Samsung zal hiervoor een creatieve oplossing moeten bedenken, welke het design of de prestaties van de Note 8 niet aantasten. Een ander probleem waar het toestel mee te maken zal krijgen, is of het zich genoeg kan differentiëren van de Galaxy S8+. Dit toestel is met het 6.2 inch display bijna even groot, maar doordat het toch iets kleiner is waarschijnlijk goedkoper.

Bron: Benjamin Geskin

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters