‘Bevestigd: Samsung Galaxy Note 8 krijgt dubbele camera’

Over een paar maanden komt Samsung met de Samsung Galaxy Note 8. Een Koreaanse publicatie heeft op basis van een bron binnen de industrie bevestigd dat de phablet een dubbele camera krijgt. Maar wat kunnen we verwachten?

Samsung Galaxy Note 8

Nog voor het einde van dit jaar komt Samsung met de Samsung Galaxy Note 8. Na het fiasco rondom de Galaxy Note 7 leek het er even op dat de Koreaanse fabrikant geheel met zijn populaire serie zou gaan stoppen. Consumenten zullen de Note-lijn immers blijven associëren met het ontploffingsgevaar, of dat nou terecht is of niet.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung’s Dongjin Koh was er tijdens een interview duidelijk over. Hij gaat dit jaar de Galaxy Note terugbrengen, veiliger en beter dan ooit. Fans van Samsung’s S-Pen hoeven dus niet te vrezen. Maar wat kunnen we van de onaangekondigde phablet verwachten?

Ming-Chi Kuo is een bekende analist die het vaak bij het rechte eind heeft als het om onaangekondigde producten van Apple gaat. Onlangs voorspelde hij dat de Galaxy Note 8 een dubbele camera aan de achterkant krijgt.

Dubbele camera

Volgens de analist wordt de dubbele camera veel beter dan de dubbele camera van de iPhone 7 Plus. Sterker nog, hij verwacht dat Samsung de iPhone 8 gaat evenaren of zelfs verslaan als het om de camera gaat. Hij beweert dat de dubbele camera de meest significante upgrade van de Galaxy Note 8 gaat zijn.

Afgelopen vrijdag deed de Koreaanse publicatie MK News daar nog een schepje bovenop. Een bron binnen de industrie heeft volgens hen beweerd dat Samsung nog dit jaar producten met dubbele camera’s uit gaat brengen, waaronder de Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8

Toch zal de phablet niet het eerste toestel van de Koreaanse fabrikant met een dubbele camera zijn. De Samsung Galaxy C10 krijgt die eer. Naar verluidt wilde Samsung ook een dubbele camera in de Galaxy S8 verwerken, maar was het nog niet tevreden over de technologie.

Heb jij nog vertrouwen in de Galaxy Note-serie? Hier kun je nog eens onze review van de Samsung Galaxy Note 7 nalezen. Check ook onze review van de Samsung Galaxy S8 Plus, een toestel met een groot scherm in een compact jasje.

Bron: MK News

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters