‘Strakke phablet: dummy Samsung Galaxy Note 8 gespot’

Er is een vermeende dummy van de Samsung Galaxy Note 8 opgedoken. Gaat de phablet van de Koreaanse fabrikant er echt zo uitzien?

Dummy Samsung Galaxy Note 8 duikt op

Er is een foto opgedoken van een vermeende Samsung Galaxy Note 8 dummy. De afbeelding verscheen op het Chinese sociale netwerk Weibo. Daarnaast is er ook een video opgedoken waarop de dummy vergeken wordt met de veel kleinere Samsung Galaxy S7.

Samsung Galaxy Note 8

Er is geen bewijs dat het hier om een echte dummy gaat, maar toch is het interessant om de foto eens goed te bekijken. De dubbele camera op de achterkant is verticaal gepositioneerd. Dat komt dus overeen met eerder gelekte renders. Eronder lijkt zich ook een dubbele LED flash te bevinden.

Verder lijkt het vooral een nog grotere Samsung Galaxy S8 te worden, met een belangrijke uitzondering: er is nergens een vingerafdrukscanner te bekennen. Het lijkt er dus op dat de Koreaanse fabrikant het dit keer wel voor elkaar gaat krijgen om de technologie in het scherm van zijn phablet te verwerken.

Samsung Galaxy Note 8

Dat was ook het plan met de Samsung Galaxy S8. De implementatie was echter nog niet geschikt voor massaproductie, waardoor de vingerafdrukscanner helaas last-minute naar de achterkant van het high-end toestel werd verhuisd.

Daarmee neemt Samsung dus waarschijnlijk afscheid van het grootste nadeel van de Samsung Galaxy S8. Goed nieuws voor de geduldige fans dus. Na de teruggeroepen Galaxy Note 7 kijken zij reikhalzend uit naar de volgende phablet van Samsung.

Samsung Galaxy Note 8

Verwachte specificaties

Naar verwachting krijgt de Samsung Galaxy Note 8 een 6.3-inch scherm. De phablet wordt aangedreven door de Snapdragon 835 of de Exynos 8895. Verder kun je natuurlijk de S Pen verwachten en moet een 3700mAh batterij ervoor gaan zorgen dat je de dag doorkomt.

Gaat dit specspakket genoeg zijn om ons de Samsung Galaxy Note 7 snel te doen vergeten? Het nieuwe toestel wordt waarschijnlijk begin september tijdens IFA 2017 onthuld. Die vraag kunnen we dus binnenkort al voorzichtig gaan beantwoorden.

Update: het blijkt om eerder gepubliceerde beelden van een conceptbedenker te gaan

Bron: Telefoonabonnement

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters