‘Strakke phablet: dummy Samsung Galaxy Note 8 gespot’

Er is een vermeende dummy van de Samsung Galaxy Note 8 opgedoken. Gaat de phablet van de Koreaanse fabrikant er echt zo uitzien?

Dummy Samsung Galaxy Note 8 duikt op

Er is een foto opgedoken van een vermeende Samsung Galaxy Note 8 dummy. De afbeelding verscheen op het Chinese sociale netwerk Weibo. Daarnaast is er ook een video opgedoken waarop de dummy vergeken wordt met de veel kleinere Samsung Galaxy S7.

Samsung Galaxy Note 8

Er is geen bewijs dat het hier om een echte dummy gaat, maar toch is het interessant om de foto eens goed te bekijken. De dubbele camera op de achterkant is verticaal gepositioneerd. Dat komt dus overeen met eerder gelekte renders. Eronder lijkt zich ook een dubbele LED flash te bevinden.

Verder lijkt het vooral een nog grotere Samsung Galaxy S8 te worden, met een belangrijke uitzondering: er is nergens een vingerafdrukscanner te bekennen. Het lijkt er dus op dat de Koreaanse fabrikant het dit keer wel voor elkaar gaat krijgen om de technologie in het scherm van zijn phablet te verwerken.

Samsung Galaxy Note 8

Dat was ook het plan met de Samsung Galaxy S8. De implementatie was echter nog niet geschikt voor massaproductie, waardoor de vingerafdrukscanner helaas last-minute naar de achterkant van het high-end toestel werd verhuisd.

Daarmee neemt Samsung dus waarschijnlijk afscheid van het grootste nadeel van de Samsung Galaxy S8. Goed nieuws voor de geduldige fans dus. Na de teruggeroepen Galaxy Note 7 kijken zij reikhalzend uit naar de volgende phablet van Samsung.

Samsung Galaxy Note 8

Verwachte specificaties

Naar verwachting krijgt de Samsung Galaxy Note 8 een 6.3-inch scherm. De phablet wordt aangedreven door de Snapdragon 835 of de Exynos 8895. Verder kun je natuurlijk de S Pen verwachten en moet een 3700mAh batterij ervoor gaan zorgen dat je de dag doorkomt.

Gaat dit specspakket genoeg zijn om ons de Samsung Galaxy Note 7 snel te doen vergeten? Het nieuwe toestel wordt waarschijnlijk begin september tijdens IFA 2017 onthuld. Die vraag kunnen we dus binnenkort al voorzichtig gaan beantwoorden.

Update: het blijkt om eerder gepubliceerde beelden van een conceptbedenker te gaan

Bron: Telefoonabonnement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters