Samsung onthult 2018 Winter Olympics edition Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 is sowieso al een strak toestel. Samsung doet daar nu een schepje bovenop met een speciale uitvoering. Na de witte OnePlus 5T krijgt de Galaxy Note 8 nu ook een makeover met de 2018 Winter Olympics edition. Helaas is het een limited edition die jij en ik nooit in onze handen gaan krijgen. Hoogstwaarschijnlijk.

2018 Winter Olympics edition Samsung Galaxy Note 8

Het gaat namelijk om een speciale editie voor alle deelnemers aan de Olympische Winterspelen van 2018. De glanzend witte glazen achterkant staat voor de sneeuw. Het gouden logo van de Olympische spelen is volgens Samsung gebaseerd op de Olympische fakkel. Allemaal leuk en aardig, maar naast wat wallpapers is het een gewone Samsung Galaxy Note 8, met een nieuw kleurtje.

2018 Winter Olympics edition Samsung Galaxy Note 8

Het resultaat ziet er in ieder geval zeer tof uit. Het Koreaanse bedrijf geeft maar liefst 4000 exemplaren aan sporters en staff die aanwezig zijn op de Wintespelen. Gratis. Alle paralympische atleten krijgen bovendien een case met het logo van de Paralympische Spelen.

Een mooie geste van Samsung dus, maar geen uitzondering. Het bedrijf bracht in voorgaande jaren ook al verschillende speciale edities voor de Olympische Spelen uit. Ook de Nederlandse ploeg ging met een gratis smartphone naar huis. Dit keer vinden de Olympische Winterspelen plaats in Zuid-Korea, het land waar Samsung is gevestigd. Het is dan ook logisch dat de techgigant nu echt uit wil pakken.

2018 Winter Olympics edition Samsung Galaxy Note 8

Hopelijk krijgen consumenten ook de kans dit toestel aan te schaffen, internationaal. Samsung bracht overigens zijn 2016 Olympic editie van de Samsung Galaxy S7 Edge wel uit, al heeft het bedrijf het toestel toen niet naar Nederland gebracht. Eind februari gaan de Olympische Winterspelen van start. Check ook het opvallende redesign van Motorola’s nieuwe smartphone!

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters