Samsung onthult 2018 Winter Olympics edition Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 is sowieso al een strak toestel. Samsung doet daar nu een schepje bovenop met een speciale uitvoering. Na de witte OnePlus 5T krijgt de Galaxy Note 8 nu ook een makeover met de 2018 Winter Olympics edition. Helaas is het een limited edition die jij en ik nooit in onze handen gaan krijgen. Hoogstwaarschijnlijk.

2018 Winter Olympics edition Samsung Galaxy Note 8

Het gaat namelijk om een speciale editie voor alle deelnemers aan de Olympische Winterspelen van 2018. De glanzend witte glazen achterkant staat voor de sneeuw. Het gouden logo van de Olympische spelen is volgens Samsung gebaseerd op de Olympische fakkel. Allemaal leuk en aardig, maar naast wat wallpapers is het een gewone Samsung Galaxy Note 8, met een nieuw kleurtje.

2018 Winter Olympics edition Samsung Galaxy Note 8

Het resultaat ziet er in ieder geval zeer tof uit. Het Koreaanse bedrijf geeft maar liefst 4000 exemplaren aan sporters en staff die aanwezig zijn op de Wintespelen. Gratis. Alle paralympische atleten krijgen bovendien een case met het logo van de Paralympische Spelen.

Een mooie geste van Samsung dus, maar geen uitzondering. Het bedrijf bracht in voorgaande jaren ook al verschillende speciale edities voor de Olympische Spelen uit. Ook de Nederlandse ploeg ging met een gratis smartphone naar huis. Dit keer vinden de Olympische Winterspelen plaats in Zuid-Korea, het land waar Samsung is gevestigd. Het is dan ook logisch dat de techgigant nu echt uit wil pakken.

2018 Winter Olympics edition Samsung Galaxy Note 8

Hopelijk krijgen consumenten ook de kans dit toestel aan te schaffen, internationaal. Samsung bracht overigens zijn 2016 Olympic editie van de Samsung Galaxy S7 Edge wel uit, al heeft het bedrijf het toestel toen niet naar Nederland gebracht. Eind februari gaan de Olympische Winterspelen van start. Check ook het opvallende redesign van Motorola’s nieuwe smartphone!

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters