Evan Blass deelt officiële foto’s Samsung Galaxy Note 8

Evan Blass heeft weer eens toegeslagen: de bekende lekker heeft officiële beelden van de Samsung Galaxy Note 8 gedeeld. Blass heeft een zeer goede reputatie, dus de kans is zeer groot dat het hier om de real deal gaat.

Samsung Galaxy Note 8: Evan Blass in actie

De kans is groot dat je Evan Blass kent. Waar veel lekkers in dit wereldje er vaak naast zitten, weet Blass vaak als eerste accurate informatie over onaangekondigde smartphones te delen. Hij deelt dus niet elk detail dat opduikt, maar wacht tot hij er helemaal zeker van is dat zijn informatie klopt.

Dat maakt het des te groter nieuws wanneer hij nieuwe beelden deelt. Zoals vandaag, van de Samsung Galaxy Note 8. Het lijkt erop dat de bekende lekker de eerste officiële beelden van Samsung’s phablet heeft gedeeld, de opvolger van de Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 8

Vervolgens deelde hij enkele uren later nog meer officiële renders van de Galaxy Note 8. De phablet is van alle kanten te bewonderen, ook in een kleurtje die we tot nu toe nog niet hadden gezien. Ook de nieuwe S-Pen komt voor het eerst in vol oornaat voorbij.

We hebben het grootste gedeelte al eerder gezien. Onder andere hoesjesmakers hebben de smartphone immers al meerdere malen gelekt. Toch is dit de eerste keer dat alles samen komt, vanuit een bron waarbij je bijna zeker weet dat het moet kloppen.

Nieuwe kleur en S-Pen

Nog even over die kleuren: het leek erop dat er drie kleurenvarianten zouden komen. Dan hebben we het over Midnight Black, Orchid Grey en Deep Blue. De beelden van Evan Blass lijken een vierde variant te tonen. De kleur doet denken aan de Maple Gold variant van de Galaxy S8.

Die speciale variant was in een beperkt aantal landen beschikbaar, dus vestig niet al je hoop op dit specifieke model. Onder het goud kun je de subtiele textuur onder het glas zien, een verfijnd detail dat het design van de phablet compleet maakt.

Samsung Galaxy Note 8

De beelden laten ook zien dat Samsung opnieuw alle kleuren-varianten een zwarte voorkant geeft. Dat geldt ook voor de cameramodule en de vingerafdrukscanner, dat laatste in tegenstelling tot de Samsung Galaxy S8.

De S-Pen krijgen we ook voor het eerst te zien. Er is weinig veranderd ten opzichte van de S Pen van vorig jaar. Toen kon bijna niemand ermee aan de slag, dus dat is een logische keuze van Samsung. Overigens is er onder de motorkap van het pennetje naar verluidt wel het een en ander veranderd. Voor dat soort details zullen we nog tot 23 augustus moeten wachten.

Dan vindt de onthulling van de phablet namelijk plaats. Een ding is maar al te duidelijk: Samsung gaat een strakke phablet afleveren. Maar is dat genoeg na het gedoe met de Samsung Galaxy Note 7? We gaan het ontdekken. Check ook Samsung’s vreemde klaptelefoon die dezelfde specs heeft als de Galaxy S8.

Bron: Evan Blass

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters