Eindelijk ook foto’s van Galaxy Note 8 gelekt

We hebben de laatste tijd al veel gehoord over wat we kunnen verwachten van de Samsung Galaxy Note 8. De specificaties zijn al bekend, we weten al hoe groot de nieuwe phablet is en we hebben al renders voorbij zien komen. Nu zijn ook foto’s van de nieuwe Note 8 verschenen.

Samsung Galaxy Note 8

De gelekte foto’s komen van een weinig bekend blog genaamd My Everyday Tech. Ze komen wel op alle vlakken overeen met wat we al eerder hebben gehoord over de smartphone. We zien een randloos scherm, een dubbele camera aan de achterkant en natuurlijk de S-pen, die ook bij de eerdere Galaxy Note-toestellen meegeleverd werd.

Foto’s Samsung Galaxy Note 8 tonen ‘gewone’ vingerafdrukscanner

Overigens is op de foto’s ook te zien dat Samsung weer een vingerafdrukscanner op de achterkant verwerkt heeft. Die zit net als bij de Samsung Galaxy S8 naast de camera’s. In eerste instantie leek de Zuid-Koreaanse fabrikant de vingerafdrukscanner onder het scherm te willen plaatsen. Daardoor zou je de telefoon kunnen ontgrendelen door je vinger op het scherm te leggen. Daardoor ontstonden er naar verluidt echter problemen met de helderheid, waardoor Samsung toch heeft gekozen om de scanner niet onder het display te leggen. Ook op eerdere renders is al te zien dat de scanner ‘gewoon’ aan de achterkant zit.

My Everyday Tech heeft de foto’s inmiddels verwijderd, wat erop duidt dat we het lek redelijk serieus kunnen nemen. Gelukkig hebben wij de nieuwste plaatjes wel weten te bemachtigen. Je kunt ze hieronder bekijken.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters