Eindelijk ook foto’s van Galaxy Note 8 gelekt

We hebben de laatste tijd al veel gehoord over wat we kunnen verwachten van de Samsung Galaxy Note 8. De specificaties zijn al bekend, we weten al hoe groot de nieuwe phablet is en we hebben al renders voorbij zien komen. Nu zijn ook foto’s van de nieuwe Note 8 verschenen.

Samsung Galaxy Note 8

De gelekte foto’s komen van een weinig bekend blog genaamd My Everyday Tech. Ze komen wel op alle vlakken overeen met wat we al eerder hebben gehoord over de smartphone. We zien een randloos scherm, een dubbele camera aan de achterkant en natuurlijk de S-pen, die ook bij de eerdere Galaxy Note-toestellen meegeleverd werd.

Foto’s Samsung Galaxy Note 8 tonen ‘gewone’ vingerafdrukscanner

Overigens is op de foto’s ook te zien dat Samsung weer een vingerafdrukscanner op de achterkant verwerkt heeft. Die zit net als bij de Samsung Galaxy S8 naast de camera’s. In eerste instantie leek de Zuid-Koreaanse fabrikant de vingerafdrukscanner onder het scherm te willen plaatsen. Daardoor zou je de telefoon kunnen ontgrendelen door je vinger op het scherm te leggen. Daardoor ontstonden er naar verluidt echter problemen met de helderheid, waardoor Samsung toch heeft gekozen om de scanner niet onder het display te leggen. Ook op eerdere renders is al te zien dat de scanner ‘gewoon’ aan de achterkant zit.

My Everyday Tech heeft de foto’s inmiddels verwijderd, wat erop duidt dat we het lek redelijk serieus kunnen nemen. Gelukkig hebben wij de nieuwste plaatjes wel weten te bemachtigen. Je kunt ze hieronder bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters