Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld

Samsung onthult de Samsung Galaxy Note 8 over minder dan een week. En naarmate de release dichterbij komt, gaat het aantal gelekte foto’s ook vaak snel omhoog. Ook nu blijkt dat weer. Er zijn namelijk van de Samsung Galaxy Note 8 foto’s gelekt die we niet eerder hebben gezien.

Samsung Galaxy Note 8 foto’s

De foto’s tonen eigenlijk wat we al weten van het toestel aan de hand van de geruchten. Een grote telefoon met een randloos scherm en een dubbele achtercamera. Ook een fysieke homeknop is door het gebrek aan bezels niet aanwezig.

Ook de specificaties van de nieuwe phablet van Samsung zijn al verschenen. Hij heeft net als de Samsung Galaxy S8 en S8+ een randloos scherm, dat ook op de foto’s te zien is, met een quad HD-resolutie. Hij heeft een dubbele achtercamera, LED-lichtje en een vingerafdrukscanner aan de achterkant zitten. Die zijn overigens iets anders geplaatst dan bij de Samsung Galaxy S8 en S8+, om te voorkomen dat mensen opnieuw de camera vies maken terwijl ze hun telefoon willen ontgrendelen.

Krachtige smartphone

De Galaxy Note 8 heeft ook meer dan genoeg rekenkracht: het toestel krijgt de nieuwe Exynos 8895-chipset met 6GB werkgeheugen en 64GB. Daarmee is de Note 8 Samsungs krachtigste telefoon tot nu toe. Ook de iPhone 7 trekt tegen het nieuwe Zuid-Koreaanse vlaggenschip aan het kortste eind.

We moeten in ieder geval nog een weekje wachten voordat we echt met het nieuwe toestel van Samsung aan de slag kunnen. Op 23 augustus onthult de fabrikant de Note 8 definitief. Naar verluidt gaat hij in september in de verkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Henk Mulder -

  De Samsung NOTE is, was en zal altijd the mother of alle phablets blijven.

  Beauty and the beast verenigd in een unieke smarthphone mede door de S-Pen.

  Zal ongetwijfeld weer smarthphone van het jaar worden.

  1. Piet -

   Uiteindelijk is alles uitgevonden door de TNO in Nederland. Die Koreanen kopiëren alles. Geloof me, Super AMOLED, USB-C, Infinity Display, TouchWiz, Adaptive Fast Charging en waarschijnlijk zelfs de naam “Samsung” zijn oerhollandse uitvindingen uit TNO. Allemaal gekopieerd. Ik ken een voormalige stagiaire daar. Die had de MBO electro niveau 4 met een gemiddelde van een 8 en stage gelopen bij TNO. Het zou me niets verbazen dat alles in de Note 8 uiteindelijk door die topper is bedacht en vervolgens gejat door Samsung. Koreanen kunnen alleen maar kopiëren. Binnenkort kopiëren ze alle features van iPhone 8.

   1. Kâmil -

    Hi Piet, volgens mij heb je een emotionele band met de stagiaire. Ik snap dat ze kunnen kopiëren, maar dat was de vorige eeuw. Ik snap alleen niet dat je de inovation centre van Samsung nog niet had opgezocht. Doe dat eens voordat je herrie schopt.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters