Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld

Samsung onthult de Samsung Galaxy Note 8 over minder dan een week. En naarmate de release dichterbij komt, gaat het aantal gelekte foto’s ook vaak snel omhoog. Ook nu blijkt dat weer. Er zijn namelijk van de Samsung Galaxy Note 8 foto’s gelekt die we niet eerder hebben gezien.

Samsung Galaxy Note 8 foto’s

De foto’s tonen eigenlijk wat we al weten van het toestel aan de hand van de geruchten. Een grote telefoon met een randloos scherm en een dubbele achtercamera. Ook een fysieke homeknop is door het gebrek aan bezels niet aanwezig.

Ook de specificaties van de nieuwe phablet van Samsung zijn al verschenen. Hij heeft net als de Samsung Galaxy S8 en S8+ een randloos scherm, dat ook op de foto’s te zien is, met een quad HD-resolutie. Hij heeft een dubbele achtercamera, LED-lichtje en een vingerafdrukscanner aan de achterkant zitten. Die zijn overigens iets anders geplaatst dan bij de Samsung Galaxy S8 en S8+, om te voorkomen dat mensen opnieuw de camera vies maken terwijl ze hun telefoon willen ontgrendelen.

Krachtige smartphone

De Galaxy Note 8 heeft ook meer dan genoeg rekenkracht: het toestel krijgt de nieuwe Exynos 8895-chipset met 6GB werkgeheugen en 64GB. Daarmee is de Note 8 Samsungs krachtigste telefoon tot nu toe. Ook de iPhone 7 trekt tegen het nieuwe Zuid-Koreaanse vlaggenschip aan het kortste eind.

We moeten in ieder geval nog een weekje wachten voordat we echt met het nieuwe toestel van Samsung aan de slag kunnen. Op 23 augustus onthult de fabrikant de Note 8 definitief. Naar verluidt gaat hij in september in de verkoop.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters