‘Samsung komt toch met Galaxy Note 8’

De toekomst van de Note-serie leek behoorlijk onzeker na het debacle rond de Samsung Galaxy Note 7. Het gerucht ging dat Samsung de naam zou veranderen of de serie geheel stop zou zetten. Nu heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf een signaal gegeven dat het toch met de Samsung Galaxy Note 8 komt.

Blijkt uit compensatieprogramma

Samsung logoDat signaal heeft Samsung gegeven in zijn compensatieprogramma voor klanten die de Note 7 hebben aangeschaft of voorbesteld. In Zuid-Korea krijgen gebruikers die hun Note 7 hebben ingeruild tegen een Galaxy S7 of S7 Edge namelijk de mogelijkheid om volgend jaar een vlaggenschip van Samsung met korting te kopen. De twee vlaggenschepen die de fabrikant daarbij noemt, zijn de Galaxy S8 en de Note 8.

Tegen advies van Korea-Insight Institute in

Daarmee gaat Samsung onder meer tegen het advies van Kim Duk-jin van het Korea-Insight Institute in. Hij zei bijna twee weken geleden tegen de Korea Herald: “Samsung wordt geadviseerd om het Note-merk te laten vallen. Consumenten zouden het nog steeds gevaarlijk kunnen vinden zo een toestel te kopen, zelfs als de nieuwe Samsung Galaxy Note 8 uitkomt.” De positieve waarneming van de telefoon daalde sinds de lancering van 62 naar 42 procent. Het aantal mensen dat negatief denkt over de smartphone, steeg van 34 naar 53 procent.

Bron: Reuters

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters